CHATEAU ST GERLACH

Adres: Joseph Corneli Allee 1, 6301KK, VALKENBURG AAN DE GEUL / MAASTRICHT
Kenmerken: Vergaderlocatie

Aanbieding

In de vakantieperiode kunnen we volledig tot rust komen, om vervolgens weer druk te zijn met alle bijeenkomsten die gepland moeten worden. Oostwegel Collection komt u graag tegemoet in deze drukke periode en heeft daarom een aantrekkelijk zakelijk arrangement voor u samengesteld.
• Een 8-uurs vergaderarrangement incl. zaalhuur, flipchart, twee luxe koffiebreaks, lunch incl. drank en audiovisuele middelen
• Aansluitend één uur borrelen
• 3-gangendiner excl. drank
• Overnachting
• Ontbijt
U kunt dit complete arrangement boeken bij Château St. Gerlach voor € 225. De aanbieding is geldig vanaf 1 oktober tot 31 november van zondag tot en met donderdag. U kunt gebruik maken van de aanbieding vanaf 5 personen. Reserveren is op basis van beschikbaarheid. Aanbieding is exclusief verblijfsheffing à 3,50 p.p.p.n.

Waarom een Hot Spot

In januari 2018 hebben wij Chateau St. Gerlach mogen ervaren als onderdeel van deelname aan het Break the Ice Forum. Wauw, wat een mooie locatie! Zodra je de oprit oprijd, krijg je meteen een gevoel van rust over je heen. In de prachtige kamers voel je van koninklijk bloed. In het restaurant hebben we heerlijk gedineerd en de service was perfect! De nieuwe vergaderzalen in het paviljoen zijn van alle moderne gemakken voorzien, maar past toch helemaal bij de rest van het landgoed. Het was een fantastische ervaring en wij raden de locatie aan al onze klanten aan. Neem contact met ons op voor boekingen en informatie.

Algemene informatie

Nabij Maastricht, in het hart van natuurgebied Ingendael, ligt het eeuwenoude Château St. Gerlach. Waar het voormalige klooster met pachthof in eerste instantie overweldigt door grandeur om vervolgens met huiselijke intimiteit te verleiden, herbergt de buitenplaats nietsvermoedend alle faciliteiten van een modern conferentie-oord. De 16 vergader- en banketzalen op het landgoed bieden een diversiteit aan mogelijkheden van board meeting tot congressen. De omliggende natuur nodigt uit tot buitenactiviteiten. Ook de keukens maken dankbaar gebruik van de omgeving door veelvuldig met producten uit eigen tuin te werken.