KRUISHERENHOTEL MAASTRICHT

Adres: Kruisherengang 19-23, 6211NW, MAASTRICHT
Kenmerken: Hotel

Aanbieding

In de vakantieperiode kunnen we volledig tot rust komen, om vervolgens weer druk te zijn met alle bijeenkomsten die gepland moeten worden. Oostwegel Collection komt u graag tegemoet in deze drukke periode en heeft daarom een aantrekkelijk zakelijk arrangement voor u samengesteld.
• Een 8-uurs vergaderarrangement incl. zaalhuur, flipchart, twee luxe koffiebreaks, lunch incl. drank en audiovisuele middelen
• Aansluitend één uur borrelen
• 3-gangendiner excl. drank
• Overnachting
• Ontbijt
U kunt dit complete arrangement boeken bij Kruisherenhotel Maastricht voor € 289. De aanbieding is geldig vanaf 1 september tot 15 december van zondag tot en met donderdag. U kunt gebruik maken van de aanbieding vanaf 5 personen. Reserveren is op basis van beschikbaarheid. Aanbieding is exclusief valet parking en verblijfsheffing à 5,75 p.p.p.n.

Waarom een Hot Spot

Als onderdeel van het Break the Ice Forum hebben wij in het Kruisherenhotel geluncht. Van de buitenkant ziet deze oude kerk er al imposant uit en als je door de entree naar binnengaat voel het alsof je Alice in Wonderland bent. Van binnen is het net zo gaaf. In het restaurant begeef je je op een soort van platvorm, wat een unieke sfeer geeft net als de glas in lood ramen. Het eten was uiteraard ook weer erg lekker. Het hotel ligt middenin het centrum, waardoor je binnen enkele minuten lopen op het vrijthof staat.

Algemene informatie

In het centrum van Maastricht bevindt zich het voormalige vijftiende-eeuwse Kruisherenklooster. Samen met de monumentale, gotische kerk is dit complex getransformeerd tot een vijfsterrenhotel. Een unieke locatie die heden en verleden doet samensmelten. De drie boardrooms bieden de mogelijkheid om vergaderen en overnachten te combineren. Het designhotel is tevens een inspirerende omgeving voor brainstormsessies en incentives. De publieke ruimtes lenen zich bovendien uitstekend voor productlanceringen.