WORLDHOTEL WINGS ROTTERDAM

Adres: Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, ROTTERDAM
Kenmerken: 4*, Bar, Business, Congres, Events, Fitness, Hotel, Luchthaven, Restaurant, Vergaderen

Aanbieding

Op zoek naar een inspirerende locatie om terug te blikken op het eerste half jaar of heeft u iets nieuws aan te kondigen? Maak dan gebruik van onze uitstekende banquet- en vergaderfaciliteiten en boek uw Kick-off Arrangement vandaag nog!

De bijeenkomst vindt plaats in ons zeer unieke Auditorium met 152 comfortabele bioscoopstoelen. Deze ruimte zal de kracht van uw boodschap versterken en uw gasten verwonderen. Wij bieden u een volledig verzorgde middag of avond aan op een unieke locatie in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Het Kick-off Arrangement is beschikbaar t/m 30 juni 2017 vanaf 20 personen voor € 49,50 per persoon. Mocht u het Kick-off Arrangement liever in een andere meetingruimte willen boeken, dan bespreken wij dat graag.

Algemene informatie

Worldhotel Wings is een gloednieuw Hotel & Conference Center, gelegen direct naast de terminal op Rotterdam The Hague Airport. Wij beschikken over 134 ruime, smaakvol ingerichte kamers en suites, verdeeld over diverse kamertypes en 38 vergaderzalen. Met een grandioos uitzicht over de airport en de skyline van Rotterdam is Worldhotel Wings de perfecte bestemming. Vanwege de centrale ligging zijn veel steden zoals Rotterdam, Delft, Leiden en Den Haag makkelijk bereikbaar.