TRENDING TOPICS – WEEK 39/2017

Door Kemal Trbovic & Eline Veerman, Efficient Hotel Partner, 2 oktober 2017

Trending - Event Center Vinkeveen Apollo
Afbeelding 1: Event Center Vinkeveen / Bron: Greater Venues

Brand New: Event Centre Vinkeveen
De opening van Event Centre Vinkeveen? Dan weet je dat je spektakel kunt verwachten. Wij waren erbij! Het Event Centre is een gloednieuwe evenementenlocatie aan de Vinkeveense Plassen, onderdeel van het dit voorjaar geopende Apollo Hotel Vinkeveen – Amsterdam. Met de catering, die verzorgd wordt door de keuken van The Harbour Club, zit het natuurlijk ook helemaal goed. Heerlijke sushi gerechten, prachtig bereid vlees, en schitterend opgemaakt in die bekende Harbour Club stijl.

Salon Residence opent boutique hotel in museum Singer Laren
Van 28 september tot en met 1 oktober was het vernieuwde museum Singer Laren getransformeerd tot een magisch boutique hotel door Salon Residence. Achttien interior designers richten op geheel eigen wijze een ruimte in. Hoofdredacteur Residence Miluska van ’t Lam: ‘Na de succesvolle editie van 2015, waar 11.000 interieur- en kunstliefhebbers op afkwamen, kwam woonmagazine Residence dit jaar opnieuw tot leven tijdens Salon Residence. Met het evenement wilde ze het ambacht van de interior designer zichtbaar maken en het 30-jarig jubileum van het magazine op feestelijke wijze vieren.’

Trending - Boshut
Afbeelding 2: De Boshut / Bron: GreaterVenues

De Boshut is paradijselijke nieuwe locatie in Naarden
Verscholen in het groen van Naarden ligt een gloednieuwe unieke locatie. De Boshut, een fraai en zeer origineel ontwerp van de beroemde tuinarchitect Wim Verzantvoort, is een van de meest bijzondere locaties van dit moment. De locatie ligt op het landgoed “Het Rijk van Naarden”, een buitenlocatie in het Gooi. En sinds 1 september wordt dit fraaie stukje natuur geëxploiteerd door conceptcateraar ‘De Artiesten’. Betrokken bij deze vernieuwende club zijn chef-kok Antoine Hermans, eventman Frank Hekelaar en theater-d’Erikteur Erik van Wilsum.

Vondel Hotels: weer nieuwe locatie in Amsterdam
Vondel Hotels heeft er weer een nieuwe locatie bij in Amsterdam, op de Geldersekade. Het hotel ligt middenin Chinatown in een rijksmonument dat dienst heeft gedaan als Chinees pakhuis. Het algemeen thema zal Aziatisch met sferen uit Shanghai worden. Het viersterren boutique hotel is voorzien van circa 84 diverse kamers en suites, die zijn ingericht met elementen van kunst uit de galerie die op de begane grond is gevestigd. In 2019 opent het hotel de deuren.

Trending - Congrescentrum Orpheus
Afbeelding 3: Congrescentrum Orpheus / Bron: Greater Venues

Congrescentrum Orpheus opent nieuwe foyer en restaurant
Congrescentrum Orpheus presenteerde vorige week het resultaat van de laatste vernieuwingen: de gloednieuwe foyer en het gerestylede theaterrestaurant. De theater- en evenementenlocatie in Apeldoorn heeft ervoor gekozen het oorspronkelijke ontwerp uit de jaren ’60 van de architecten Bijvoet en Holt in ere te herstellen, en deze te combineren met bijzondere materialen en structuren.

Hotel-restaurant De Wageningsche Berg opent wellness center
Maandag 25 september vond de officiële opening plaats van het splinternieuwe wellness center van het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg in Wageningen. Het moderne wellness center is voorzien van een ruime Finse sauna, infraroodsauna, jacuzzi, warmtebank, Turks stoombad en verschillende douches. In een behandelruimte kunnen diverse beauty- en massagebehandelingen worden gegeven. Daarnaast is er een fitnesszaal met diverse multifunctionele fitnessapparaten. Zo is er een loopband, roeimachine en crosstrainer. Op het gebied van krachttraining zijn er apparaten voor de been-, rug- en armspieren en een krachthonk met dumbbells.

Deel dit bericht:
WIL JE REAGEREN?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *