TRENDING TOPICS – WEEK 40/2017

Door Kemal Trbovic & Eline Veerman, Efficient Hotel Partner, 11 oktober 2017

Trending - Bilderberg Vaalsbroek
Afbeelding 1: Interieur Bilderberg Kasteel Vaalsbroek / Bron: Greater Venues

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek halverwege grote restyling
Afgelopen zomer is het Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in het Limburgse Vaals begonnen aan een grote renovatie. Alle ruimtes in het kasteel worden grondig aangepakt, om weer aan de hedendaagse trends te voldoen. Verwacht wordt dat het kasteel in maart 2018 klaar zal zijn met de renovaties en een moderne uitstraling zal hebben met een intieme en gastvrije sfeer. Tot nu toe zijn de hotelkamers en vergaderruimtes gerenoveerd en wat nog volgt zijn de restaurants, de entree en een deel van de badkamers in het hotel.

De ontwikkeling van de hotelkamer door de jaren heen
Hotelkamers zijn er tegenwoordig in alle kleuren en maten. In de afgelopen jaren zijn er heel wat trends voorbij gekomen welke AccorHotels in beeld heeft gebracht. In een visuele reis door de tijd laat AccorHotels zien hoe de hotelkamers zich in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld, en is de te zien hoe ook het beeld van luxe, ontspanning en sfeer is veranderd. De focus wordt voornamelijk gelegd op het hotelinterieur en de techniek die op hotelkamers wordt gebruikt. Tot slot wordt er ook een kijkje genomen in de toekomst van hotelkamers waarbij de techniek in ieder segment verborgen zit.

Trending - Michael Wolf
Afbeelding 2: Michael Wolf / Bron: Misset Horeca

Michael Wolf opent Nederlandse eerste Tartaria: Prinz Wolf
In de eerste week van oktober opende Michael Wolf op de Amsterdamse Prinsengracht de allereerste Tartaria van Nederland: Prinz Wolf. Prinz Wolf beschikt over een centrale keuken waar vanuit zes tartaren (2 vlees, 2 vis, 1 vegetarisch en 1 vegan) in verschillende maten (85, 125 en 150 gram), zes soorten oesters en zes verschillende bites worden geserveerd. Wolf liet daarnaast zes cocktails op basis van de ingrediënten van de tartaren creëren. Gasten kunnen zes dagen per week van ’s middags tot ’s avonds laat terecht voor fresh food fix.

Zwier opent nieuwe, creatieve verhuurlocatie: De Werfplaats
Onlangs heeft de Zwier een nieuwe locatie geopend onder de naam
De Werfplaats. Omringd door de natuur, maakt deze plek ideaal voor het organiseren van een vergadering, meerdaagse training of retreat. Bij het huren van deze locatie beschikt de huurder over het gehele pand met daarin verschillende ruimten.

Trending - Paul Dingjan
Afbeelding 3: Paul Dingjan / Bron: Misset Horeca

Paul Dingjan nieuwe Executive Chef Hilton Rotterdam
Het Hilton Hotel in Rotterdam verwelkomt de nieuwe Executive Chef in de keukenbrigade: Paul Dingjan. Paul zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse (culinaire) gang van zaken en voor restaurant Roots. Hiervoor was hij werkzaam als chef-kok in Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Thomas Holland, Food & Beverage Manager van Hilton Rotterdam, heeft Dingjan geïnterviewd. Lees hier het interview.

Ingrijpende verbouwing voor Holland Casino Valkenburg
Op 2 oktober is Holland Casino in Valkenburg gestart met een grote verbouwing. Een complete renovatie staat er op het programma. Allereerst wordt het restaurant en de bar vernieuwd. De komende tijd kunnen de bezoekers die een hapje willen eten terecht in het Pop-up Restaurant. Het tijdelijke restaurant, met uitzicht over de Geulvallei, wordt voor een periode van drie maanden geplaatst in de inmiddels gerenoveerde Paviljoenzaal. Zodra het restaurant en de bar vernieuwd zijn zal er gestart worden met het vernieuwen van de speelzaal. De speelzaal krijgt een chique en eigentijdse uitstraling. De casino blijft gewoon geopend en goed bereikbaar gedurende werkzaamheden. Holland Casino Valkenburg zal rond de zomer van 2018 zijn bezoekers verwelkomen in een volledig vernieuwde omgeving.

Deel dit bericht:
WIL JE REAGEREN?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *