WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn vakfanaten die een gat in de lucht springen als de telefoon gaat en onze kennis graag inzetten om voor jou de allerbeste deal te sluiten.

Marianne Kuiper     marianne@hotelpartner.nl

Marianne leerde van Joop Braakhekke de fijne kneepjes van het vak en weet als geen ander hoe de juiste dienstverlening een bedrijf succesvol maakt. Na een carrière bij de Bilderberg Groep, richtte zij Efficient Hotel Partner op. Al 18 jaar leidt zij haar bedrijf met hart en ziel. Als eigenaar is zij verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering. Marianne heeft een groot talent voor schrijven. Als kind al won ze met haar verhalen schrijfwedstrijden. Haar sinterklaasgedichten zijn altijd goed voor lachsalvo’s en de vaak scherpe teksten van de nieuwsbrieven en blogs roepen vaak veel positieve reacties op. Een eigen column waarin ze het wel en wee van de dienstverlening verwerkt staat zeker op haar wensenlijstje. Net als deelname aan Expeditie Robinson, maar dan met een kist vol heerlijk eten.

Favoriete quote  : Turn pain into power!
Favoriete klant   : De tevreden klant die EHP promoot.
Ligt wakker van : Dat ze wakker ligt.
LinkedIn              : Marianne Kuiper 

Tim van der Pas     tim@hotelpartner.nl

Tim is onze mister positivo die ver gaat voor de klant en alles tot in de puntjes regelt. Hij is altijd vrolijk, heeft nooit last van stress en behandelt moeiteloos iedere aanvraag, hoe complex ook. Tim is afgestudeerd aan de NHTV Vrijetijdsmanagement. Zowel binnen als buiten deze opleiding heeft hij veel ervaring opgedaan in het organiseren van evenementen. Na zijn betrekking bij Koetshuis de Haar en Fort aan de Klop is hij met frisse moed begonnen bij EHP. En daar zijn we blij mee! Met zijn humor en mannelijke vibes is hij een aanwinst voor ons bedrijf. Wat staat er naast de beste intermediair worden nog op zijn bucketlist? Tim wil graag een Olympische medaille halen, hij weet alleen nog niet voor welk onderdeel.

Favoriete quote  : Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
Favoriete klant   : De klant met wie hij alles kan bespreken, van complexe aanvraag tot ‘Goh, hoe was je weekend?’
Ligt wakker van : Zijn mauwende poezen die graag bij hem in bed kruipen.
LinkedIn              : Tim van der Pas

Jennifer Hohepa-Lam     jennifer@hotelpartner.nl

Jennifer is wat je noemt veelzijdig! Ze is een kei op het gebied van sociale media, een heldin met computerprogramma’s en een echte netwerker. Jennifer bezoekt geregeld nieuwe locaties, zodat ons aanbod altijd verrassend is. Ze heeft Hospitality Management gestudeerd in Den Haag en Event Management in Sydney. Na deze studie in Australië heeft ze werkervaring opgedaan op het gebied van operations en sales. Eenmaal terug in Nederland zocht ze een nieuwe uitdaging en vond deze bij EHP waar ze haar plek gevonden heeft! Dat reislustige zit haar nog altijd in het bloed. Samen met haar man droomt ze van verre reizen naar Zuid- Amerika en Afrika.

Favoriete quote  : Als er een schaap over de dam is, volgen er meer!
Favoriete klant   : De klant die zijn wensenlijstje op orde heeft, maar nog wel ruimte geeft voor haar ideeën. 
Ligt wakker van : Haar snurkende man.
LinkedIn              : Jennifer Hohepa-Lam

Petra Andre     sales@hotelpartner.nl

Door de wol geverfd, dat is Petra. Slim en ervaren. Een echt mensen- mens. Door haar oprechtheid en perfect luisterend oor weet ze precies hoe ze de nieuwe klant op zijn of haar wenken kan bedienen en aan ons kan binden. Dat is geen trucje, maar een gave! Petra heeft een gigantisch netwerk en doet eigenlijk 24/7 aan sales. Je kent het wel, zo’n type dat zelfs op vakantie een stapel visitekaartjes meeneemt, je weet maar nooit wie je tegenkomt! Naast haar liefde voor mensen, houdt ze ook van dieren. Petra droomt namelijk van een hond of meer huisdieren.

Favoriete quote  : Wie goed doet, wie goed ontmoet.
Favoriete klant   : De nieuwe klant 🙂
Ligt wakker van : Haar puberdochter die te laat thuis komt.
LinkedIn              : Petra Andre

Kemal Trbovic    eventplanner@hotelpartner.nl

Sportief, enthousiast en passievol zijn de begrippen die Kemal omschrijven. Hij studeert dit jaar af van de opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs aan de Hogeschool Inholland in Rotterdam. In de afgelopen jaren heeft hij naast de reguliere lessen veel ervaring opgedaan in diverse branches binnen de toeristische en recreatieve sector. Per september is hij begonnen aan een nieuw avontuur bij EHP en kijkt er naar uit om zijn horizon te verbreden.

Favoriete quote   : Hard Work Pays Off
Favoriete klant    : De zakelijke klant met een informeel randje
Ligt wakker van  : Netflix en spierpijn
LinkedIn               : Kemal Trbovic 

Eline Veerman   eventplanner@hotelpartner.nl

Eline werkt graag nauwkeurig en heeft oog voor detail. Door haar studie Hotel- en Eventmanagement aan Hogeschool Tio is ze geïnteresseerd geraakt in Marketing en E-commerce. Ze vindt het erg leuk en interessant om zich op dat gebied voor Efficient Hotel Partner in te zetten. Haar hobby’s zijn zeilen en skiën, wat ze van jongs af aan doet. In de afgelopen jaren heeft zij ervaring op gedaan bij twee hotels in het buitenland: De Vere Venues Highfield Park in Engeland en Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen in België. Sinds een paar maanden is ze weer terug uit Taiwan waar ze een semester heeft gestudeerd aan Providence University, dat was voor haar een geweldige en leerzame ervaring!

Favoriete quote   : Say yes to new adventures
Favoriete klant   : De tevreden klant, die ambassadeur van EHP is
Ligt wakker van  : Belangrijke dingen die gaan gebeuren
LinkedIn               : Eline Veerman