WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn vakfanaten die een gat in de lucht springen als de telefoon gaat en onze kennis graag inzetten om voor jou de allerbeste deal te sluiten.

Marianne Kuiper     marianne@hotelpartner.nl

Marianne leerde van Joop Braakhekke de fijne kneepjes van het vak en weet als geen ander hoe de juiste dienstverlening een bedrijf succesvol maakt. Na een carrière bij de Bilderberg Groep, richtte zij Efficient Hotel Partner op. Al 18 jaar leidt zij haar bedrijf met hart en ziel. Als eigenaar is zij verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering. Marianne heeft een groot talent voor schrijven. Als kind al won ze met haar verhalen schrijfwedstrijden. Haar sinterklaasgedichten zijn altijd goed voor lachsalvo’s en de vaak scherpe teksten van de nieuwsbrieven en blogs roepen vaak veel positieve reacties op. Een eigen column waarin ze het wel en wee van de dienstverlening verwerkt staat zeker op haar wensenlijstje. Net als deelname aan Expeditie Robinson, maar dan met een kist vol heerlijk eten.

Favoriete quote  : Turn pain into power!
Favoriete klant   : De tevreden klant die EHP promoot.
Ligt wakker van : Dat ze wakker ligt.
LinkedIn              : Marianne Kuiper 

Tim van der Pas     tim@hotelpartner.nl

Tim is onze mister positivo die ver gaat voor de klant en alles tot in de puntjes regelt. Hij is altijd vrolijk, heeft nooit last van stress en behandelt moeiteloos iedere aanvraag, hoe complex ook. Tim is afgestudeerd aan de NHTV Vrijetijdsmanagement. Zowel binnen als buiten deze opleiding heeft hij veel ervaring opgedaan in het organiseren van evenementen. Na zijn betrekking bij Koetshuis de Haar en Fort aan de Klop is hij met frisse moed begonnen bij EHP. En daar zijn we blij mee! Met zijn humor en mannelijke vibes is hij een aanwinst voor ons bedrijf. Wat staat er naast de beste intermediair worden nog op zijn bucketlist? Tim wil graag een Olympische medaille halen, hij weet alleen nog niet voor welk onderdeel.

Favoriete quote  : Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
Favoriete klant   : De klant met wie hij alles kan bespreken, van complexe aanvraag tot ‘Goh, hoe was je weekend?’
Ligt wakker van : Zijn mauwende poezen die graag bij hem in bed kruipen.
LinkedIn              : Tim van der Pas

Jennifer Hohepa-Lam     jennifer@hotelpartner.nl

Jennifer is wat je noemt veelzijdig! Ze is een kei op het gebied van sociale media, een heldin met computerprogramma’s en een echte netwerker. Jennifer bezoekt geregeld nieuwe locaties, zodat ons aanbod altijd verrassend is. Ze heeft Hospitality Management gestudeerd in Den Haag en Event Management in Sydney. Na deze studie in Australië heeft ze werkervaring opgedaan op het gebied van operations en sales. Eenmaal terug in Nederland zocht ze een nieuwe uitdaging en vond deze bij EHP waar ze haar plek gevonden heeft! Dat reislustige zit haar nog altijd in het bloed. Samen met haar man droomt ze van verre reizen naar Zuid- Amerika en Afrika.

Favoriete quote  : Als er een schaap over de dam is, volgen er meer!
Favoriete klant   : De klant die zijn wensenlijstje op orde heeft, maar nog wel ruimte geeft voor haar ideeën. 
Ligt wakker van : Haar snurkende man.
LinkedIn              : Jennifer Hohepa-Lam

Petra Andre     sales@hotelpartner.nl

Door de wol geverfd, dat is Petra. Slim en ervaren. Een echt mensen- mens. Door haar oprechtheid en perfect luisterend oor weet ze precies hoe ze de nieuwe klant op zijn of haar wenken kan bedienen en aan ons kan binden. Dat is geen trucje, maar een gave!
Petra heeft een gigantisch netwerk en doet eigenlijk 24/7 aan sales. Je kent het wel, zo’n type dat zelfs op vakantie een stapel visitekaartjes meeneemt, je weet maar nooit wie je tegenkomt! Naast haar liefde voor mensen, houdt ze ook van dieren. Petra droomt namelijk van een hond of meer huisdieren.

Favoriete quote  : Wie goed doet, wie goed ontmoet.
Favoriete klant   : De nieuwe klant 🙂
Ligt wakker van : Haar puberdochter die te laat thuis komt.
LinkedIn              : Petra Andre

Kimberley Hoevers    eventplanner@hotelpartner.nl

Gedrevenheid en motivatie om onbekend gebied te betreden en zo voortdurend nieuwe kennis eigen te kunnen maken, dat is waar Kimberley naar streeft gedurende haar afstudeerstage bij EHP. Zij is een leergierige doorzetter die af en toe een beetje doordraaft, maar wel in het positieve. Kimberley studeert dit jaar af van de opleiding Vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda. In de afgelopen jaren heeft zij ervaring opgedaan bij de Otter creators te Amsterdam en M-Event in Maastricht, beide stages gericht op de organisatie van evenementen en bedrijfsuitjes. Kimberley is een sportieve dame die in haar vrije tijd veel aan krachttraining en fitness doet. Haar droom is om in de toekomst een eigen bedrijf te runnen en daarmee succesvol te worden.

Favoriete quote  : The beginning of your success is at the end of your comfort zone.
Favoriete klant   : De belevingsgerichte klant, die op zoek is naar een waardevolle herinnering. 
Ligt wakker van : Spanning als er iets onbekends te gebeuren staat.
LinkedIn              : Kimberley Hoevers

Denise van de Kraak    eventplanner@hotelpartner.nl

Vanaf jongs af aan trekt de toerisme wereld haar interesse. De opleiding management toerisme aan de NHTV in Breda is dan ook geen verrassing. Met volle ambitie en enthousiasme combineert Denise haar drukke studentenleven met liefde voor reizen. In haar vrije tijd leest zij maar al te graag over nieuwe bestemmingen. Binnen de toerismebranche heeft zij werkervaring opgedaan als stagiair bij TUI op de afdeling product zonbestemming. Mensen uit haar omgeving omschrijven haar als sociaal, actief en een tikkeltje te kieskeurig. Denise streeft altijd naar meer en is enthousiast aan haar afstudeerperiode bij Efficient Hotel Partner begonnen.

Favoriete quote   : Once a year go somewhere you’ve never been before
Favoriete klant    : De klant met wie je kunt groeien. 
Ligt wakker van : Gedachten over nog te ontdekken vakantiebestemmingen
LinkedIn               : Denise van de Kraak