2022 WORDT VANAF NU ONVERGETELIJK

2022 WORDT VANAF NU
ON – VER – GE – TE – LIJK 


Er staan mooie dingen te gebeuren!
 
De coronaregels mogen de prullenbak in en je lockdownkleding kan naar het Leger des Heils. Het voorjaarszonnetje is in aantocht én er staat een fantastisch team aan consultants voor je klaar om al jouw hospitality-vraagstukken in te vullen zodat jij zingend en springend van geluk de lente inrolt. 2022 wordt vanaf nu onvergetelijk!
 

ONS ONVERGETELIJKE TEAM


Onze hospitality consultants met liefde voor het vak, staan voor je klaar:
Sharon Scheper, Mirna van Driel, Kristel Pieroen, Maud Beeren, Kim van der Bogt, Jennifer Lam en Marianne Kuiper.
 
Neem meteen contact met ons op!

VERS UIT DE STUDIEBANK

Sharon is de nieuwste aanwinst van ons team. Vers vanuit de studiebanken staat ze te springen om aan de slag te gaan als hospitality consultant. Ook al is ze net afgestudeerd, toch heeft ze in coronatijd in verschillende sectoren al flink wat ervaring opgedaan. Ze heeft de opleiding Leisure & Events Management aan Stenden Hogeschool gevolgd en is er nu helemaal klaar voor om haar kennis in de praktijk te brengen.

Creativiteit, enthousiasme en leergierigheid is wat Sharon omschrijft. Ze kijkt ernaar uit om samen met het team van EHP & Music Meeting Lounge haar creatieve ideeën voor te leggen. Sharon bezoekt de nieuwste hotels en meeting accommodaties waardoor ze jou als klant kan voorzien van de allerbeste tips over verschillende inspirerende locaties.

In haar vrije tijd houdt ze van gezelligheid, ze is dan ook niet vaak alleen thuis op de bank te vinden. Borrelen, uit eten, naar de film gaan, zijn dan ook haar favoriete dingen om te doen. Ook is ze erg loyaal en is daarom nog steeds te vinden op het korfbalveld van haar oude clubje in Drenthe.
 

OP ZOEK NAAR DE IDEALE PARTNER?

Een sterk team, in beweging blijven en het aangaan van partnerships met opdrachtgevers is één van de succesfactoren van het bedrijf.
Kim vertelt in Meeting Magazine waarom Efficient Hotel Partner juist niet in de vergetelheid is geraakt tijdens de crisis.
 
Klik hier voor het artikel. 
 

IEDEREEN IS KLAAR VOOR EEN FEESTJE!

Voor meer van deze leuke cartoons
@hein_kartoons

 
 
 
 
 
Copyright © 2022 Efficient Hotel Partner, All rights reserved.

mail@hotelpartner.nl