LAAT JE AANVRAGEN ALS HERFSTBLAADJES DWARRELEN

TIP voor de beste weergave en de volledige nieuwsbrief: View this email in your browser
 
BONTE HERFST
Als een bonte verzameling van herfstblaadjes dwarrelen de aanvragen bij ons binnen.
Van de wens om een diner te organiseren voor 80 personen op een inspirerende locatie, een meerdaagse bijeenkomst voor 40 personen in het groen, een aantal hotelkamers in een grote stad tot een congres in België voor 500 deelnemers uit alle windhoeken.
De ene aanvraag is makkelijk uitvoerbaar, voor een andere aanvraag kraken we onze hersens en voeren intensief overleg binnen ons team.

Het is net herfst… du moment we alle blaadjes hebben ‘opgeveegd’ slingeren de volgende blaadjes alweer naar binnen. Soms als een zacht najaarsbriesje,soms als een wervelwind met orkaankracht.
 
Welk blaadje kunnen we voor jou opvegen?
 
Voor vergaderen en petit comité (max. 10 personen) biedt de Villa hun ruimte Medium aan. Ben je met een grotere groep (11-60 personen)? Dan worden jullie gestald in De Stallen! Er zijn in Nederland vele inspirerende kleinschalige vergaderplekken maar in de meeste gevallen kan je er niet blijven overnachten.
Bij Villa Oldenhof kan dat wél want er zijn 9 prachtige hotelkamers met rustgevend uitzicht op omliggend natuurschoon. Kies bijvoorbeeld voor Suite Weide, met – juist ja – een weids uitzicht over de weide.

Dit historische landgoed - midden in de polder maar onder de rook van Amsterdam - staat al jarenlang torenhoog op ons lijstje van favoriete locaties.
 
USP's:
Gratis parkeren, elektrisch laden
Puur en (h)eerlijke catering van Xiom Food & Events
Kleinschalige locatie voor vergaderen én overnachten
In het groen: wandelen, fietsen, sloepje varen over de Vinkeveense plassen
 
 
DENISE
Heb je al eens een aanvraag bij Denise ingediend? Dan heb je ongetwijfeld haar pure enthousiasme gevoeld. Vanaf de eerste seconden van haar sollicitatie wist Denise ons te overtuigen: ‘deze baan past voor 100% bij mij!’ Vol energie stuift zij iedere ochtend ons prachtige kantoor binnen en stort zich op 101 aanvragen. Het leuke is dat zij vanuit een totaal andere opleiding (CIOS sport en bewegen) haar weg in deze branche gevonden heeft. Die opleiding komt tóch heel goed van pas, want werken bij EHP is immers ook een vorm van sport.
De sport om iedere keer weer de juiste match te maken. Geen uitdaging is haar te gek en daarom weet zij ook onmogelijke aanvragen (ja, die zijn er) mogelijk te maken. Denise zoekt en vindt! 
Thuis bedrijft ze ook (top)sport en managet een gezin met vriend en drie lieve kindjes. En heeft ze tijd over?
Dan sport ze nog even door op haar snowboard.
 
Liefhebbers van herfstblaadjes opgelet! Als ergens de blaadjes naar beneden dwarrelen en een bont tapijt veroorzaken dan is het wel in het gebied in en rondom Lage Vuursche.
Maak een inspiratietocht o.l.v. een gids en ga op zoek naar kastanjes en gevallen eikeltjes.
Of kies voor een vorstelijke tocht langs kasteel Drakensteyn of paleis Soestdijk. 
Fris je brein op zodat je bruist van de energie tijdens de bijeenkomst.

Dit unieke boetiekhotel biedt drie huiselijke vergaderruimtes voor 4-50 personen, grenzend aan de prachtige tuin. Gezelschappen tot 14 personen kunnen blijven slapen in de hotelkamers met Franse touch waar heerlijke bedden zijn voorzien van
zijdezacht bedlinnen. 
 
USP’s:
Whiskey- en wijnproeverijen
Vergaderen, culinaire verwennerij én overnachten
Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug
Privé buitenspa, jeu de boules-baan, cadeauwinkel
 
 
PRIMEUR: MARITIM HOTEL
HARD HAT TOUR
Als een van de eersten hebben Renée en Denise - helm op en veiligheidsschoenen aan – het MARITIM HOTEL in aanbouw mogen bezoeken. Aan de overkant van ’t IJ, aan de Badhuiskade in Amsterdam, wordt met man en macht gewerkt richting de geplande opening (zomer 2024). Wat een icoon van een hotel wordt dit! Reserveer en check-in vanaf zomer 2024. Interesse? Bel Renée en Denise voor alle informatie.
 
Laat nu alvast de USP’s op je inwerken:
 
579 elegante kamers en suites met een spectaculair uitzicht
De hoogste Sky Bar van de stad met adembenemend uitzicht
Vier restaurants met nationale en internationale specialiteiten
Luxe wellness- en fitnessverdieping met panoramisch groen dakterras
Royale vergader- en congrescapaciteit tot ruim 4500 personen!
Ondergronds parkeergarage met ca. 540 plaatsen
 
Is je interesse aangewakkerd en wil je weten of een van deze locaties geschikt is voor jouw bijeenkomst of evenement? Bel of mail ons!
Ook adverteren in onze nieuwsbrief? Laat het ons hier weten!
 
Dat is helemaal geweldig!

Wat ontzettend fijn dat dat is gelukt. Petje af! 

Eugenie - Van Vulpen


Dank je wel voor je hulp m.b.t. het regelen van de heidagen in Den Bosch.

Het hotel met ontbijt en lunch was voortreffelijk. We hebben het heel leuk gehad!

Manon - Nationale Nederlanden
 
Liever vergaderen in een stad? In hartje centrum Den Haag, tegenover de tuinen van het Paleis Noordeinde en makkelijk bereikbaar met zowel de auto als OV? Deze parel aan de Haagse gracht met een rijke historie was bijna aan de sloophamer ten prooi gevallen. Gelukkig werd er gekozen voor herbestemming en werd het huis langdurig verbouwd en getransformeerd tot een vergaderlocatie die de verbeelding prikkelt en inspireert.

Historische elementen zijn harmonieus verweven met modern comfort, warme kleuren en Nederlandse kunst. Met verschillende opstellingen is er een capaciteit tot 100 gasten mogelijk. Het Toussainthuis verhuurt haar ruimte uitsluitend exclusief.
 
USP’s:

Private dining is mogelijk
Maatwerk in huiselijke sfeer

Exclusief: privacy is gegarandeerd
Extra: 6 break out rooms (voorzien van schermen)
 
 
B&B VOL LIEFDE
HET LEVEN IS MOOI

Ik beken: B&B Vol Liefde was óók my guilty pleasure deze zomer.
Een vriendin met de meest aanstekelijke lach van Nederland tipte mij.
Ik wikte en woog, wilde ik mijn tijd hier aan besteden? Maar op een druilerige zaterdag besloot ik toch eens te kijken. Ik was verkocht en bingede gelijk vijf afleveringen. De vriendin en ik evalueerden regelmatig de dwazen der aarde en die keer dat we samen keken was haar lach drie blokken verderop te horen.

- Marianne Kuiper I Eigenaar Efficient Hotel Partner & Music Meeting Lounge

Klik hier om de volledige column te lezen
 
DAN NOG EEN LEUKE LOCATIE...
MUSIC MEETING LOUNGE