AMSTEL BUSINESS PARK IN KAART

Door Mieke van Middelkoop, Efficient Hotel Partner, 3 december 2018

Dan hebben we het over het gebied dat wordt doorkruist door de metro verbinding van Amsterdam Amstel naar Amsterdam Overamstel. Jarenlang was het hier nogal mistig, het was een onduidelijk en vooral onbekend gebied. Dit gebied heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en dat is ons niet onopgemerkt gebleven. Het afgelopen jaar verrees het ene na het andere nieuwe hotel. Hedendaagse hotels die je makkelijk in de categorieën urban, hip en duurzaam kunt schuiven, bij de één is het concept uitbundiger doorgevoerd dan bij de ander. Wordt dit het nieuwe ‘the place to be’ van Amsterdam? Wij bezochten Amstel Business Park en brachten onze bevindingen in kaart.

Wij hebben de hotels in een willekeurige opsomming gezet. Van 1 tot 8 is hieronder exact dezelfde lijst omschreven. Graag delen wij je onze bevindingen:

The Student Hotel Amsterdam City - Efficient Hotel Partner
Afbeelding: Thestudenthotel.com

The Student Hotel Amsterdam City:
Voor als je eens een keer wat anders wilt. Het hotel is opgedeeld in 2 gedeeltes; 1 voor de studenten en het andere gedeelte voor short stay/long stay, inclusief keuken. Kamers zijn basic maar schoon en vrij nieuw. Wat is leuk? Gedeelte Ted talk, industriële setting – oude Paroolgebouw en ze hebben Collabs – gemeenschappelijke ruimte voor start ups. Bezoek de website van The Student Hotel Amsterdam City.

 

Volkshotel - Badplaats - Efficient Hotel Partner
Afbeelding: Volkshotel.nl

Volkshotel:
Tegenover het Student hotel ligt het Volkshotel, werkelijk een pareltje. Ietwat hipster maar zeker de moeite waard om er eens te overnachten, al is het alleen maar om van de Spa, oftewel de Badplaats gebruik te maken, met uitzicht over de stad. Leuke rooftop bar inclusief leuke agenda voor een avondje gezellig uit. Bezoek de website van Volkshotel.

 

 

Afbeelding: Instagram @East57Amsterdam

Hotel CASA:
Ken je CASA 400 nog? Het bekende hotel dat haar naam ooit liet inspireren door de hoeveelheid kamers dat het destijds had. Inmiddels is Hotel CASA alweer 2 jaar verhuist en beschikt het over een hip en eigentijds restaurant en bar, East57 Amsterdam. Maar CASA staat niet stil en is momenteel druk in ontwikkeling. Zo zijn de plannen gemaakt om Maart 2019 te openen met een compleet gerenoveerde en totaal vernieuwend vergaderconcept. Deze broedplaats van creatieve en inspirerende concepten is dus absoluut een aanrader voor uw vergaderarrangementen. Bezoek de website van Hotel Casa.

Afbeelding: HotelVFizeaustraat.nl

Hotel V Fizeaustraat:
Verblijf tijdens je vergaderingen of overnachtingen in de jaren ’70! Het vintage thema gebaseerd op de jaren ’70 zorgt ervoor dat je, je in een onderscheidende omgeving waant. Vergaderen is mogelijk tot 60 personen, maar ook kun je hier een private dining reserveren van 8 – 16 personen. Tijdens ons bezoek hing er een gezellige en vooral relaxte vibe. Tevens is het mogelijk om een parkeerplaats te reserveren, het hotel heeft namelijk 45 eigen parkeerplaatsen. Bezoek de website van Hotel V Fizeaustraat.

 

Afbeelding: QOAmsterdam.com

QO Amsterdam:
Hip, urban, duurzaam en geinspireerd worden? Als dat is wat je wil zoek dan niet verder! QO Amsterdam wil haar gasten een blijvende herinnering geven en dat lukt ze zeker met dit geweldige concept. Wij zijn hier geweest en waren spontaan verliefd. Niet voor niets won het QO Amsterdam dan ook de Hospitality Award 2018. Zo bijzonder het gebouw is zo sfeervol en inspirerend zijn de kamers van binnen. Elk aspect van het pand is ontworpen om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden, van de intelligente ramen tot de kas op het dak. Bezoek de website van QO Amsterdam.

 

Afbeelding: Postillionhotels.com

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam:
Natuurlijk kennen we Postillion nog uit een grijs verleden, toch? Zo is Postillion vandaag de dag allang niet meer. Het Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam is hier een klassiek voorbeeld van met meeting en congres mogelijkheden tot wel ruim 3000 bezoekers! Met een tram voor de deur is ook nog eens ideaal om je verblijf te combineren met een bezoek aan het centrum van Amsterdam. Met wel 252 comfort kamers is het ideaal om hier te overnachten na je vergadering of congres. Bezoek de website van Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam.

 

Afbeelding: Vandervalkamsterdam.com

Van Der Valk Hotel Amsterdam Amstel:
Ook de meest bekende familie hoteliers zijn hier sinds kort te vinden. Een prachtige toevoeging aan deze omgeving is dit nieuwe hotel zeker! De veelzijdigheid aan vergadermogelijkheden gecombineerd met de comfort standaard zoals wij dat van Van Der Valk gewend zijn, dat biedt de zakelijke gast een optimaal verblijf. Bezoek ook de website van Van Der Valk Amsterdam – Amstel.

 

Afbeelding: Meininger-hotels.com

MEININGER Hotel Amsterdam Amstel:
Bij uitstek natuurlijk de locatie voor de echte “urban” gast. Het hotel richt zich echt op de basic gast die geen overbodige poespas wilt. Dit vind je dan ook echt overal terug zoals de inrichting, de service en de mogelijkheden. De kamers zijn netjes en schoon en voor de zakelijke gast biedt het hotel een goede wifi, zodat je hier flexibel kunt werken. Een ander voordeel is, is dat het hotel over eigen parkeerplaatsen beschikt. Bezoek de website van MEININGER Hotel Amsterdam Amstel.

 

Graag persoonlijk advies?
Efficient Hotel Partner zoekt, boekt en adviseert bij het maken van jouw juiste keuze voor vergaderlocaties en of hotelovernachtingen. Wij helpen je graag bij het maken van de perfecte match, en dat doen we ook nog gratis! Neem contact op met ons team via 020-345 2322 of via mail@hotelpartner.nl

Deel dit bericht:
WIL JE REAGEREN?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *