EXPERT TEAM BREIDT UIT!EHP BREIDT UIT!

Onze nieuwste aanwinst! Door haar vele reizen en studie is Claudia helemaal op de hoogte van de ins en outs van de reiswereld. Van werken en studeren in een vijf sterren hotel in Dubai (Jumeirah group) tot hostels in Australië, hotels in Amsterdam (Marriott) en campings in Zuid-Amerika. Dit maakt haar een flexibele planner. Vriendelijk, gestructureerd en spontaan zijn de eigenschappen die haar het beste omschrijven. Als student Hotel- & Eventmanagent in Amsterdam aan de Tio was ze onwijs gemotiveerd en dit zet ze door in haar werk. Ze heeft als doel om als nieuwste meeting & event planner het team enthousiast te versterken en opdrachtgevers te verassen met haar creativiteit. Claudia heeft een passie voor events, reizen en… eten en past daarom uitstekend in ons team!


NIEUWE HYPE? ZAKELIJK TEKENEN

Vanaf nu saaie Powerpoints skippen? Moeilijke informatie of ingewikkelde processen simpel in beeld brengen? Sluit alle schermen en pak de potloden en stiften ter hand voor een workshop zakelijk tekenen bijvoorbeeld door Buro Brand.


NIEUWE PAREL IN DE STAD

Donderdag 6 februari was de langverwachte opening van NHOW Amsterdam. Een plek waar hedendaagse kunst, design, gastronomie en culturele expressies samenvloeien. Het iconische gebouw, dat naar verschillende richtingen wijst, symboliseert de smeltkroes die de stad Amsterdam altijd al was en nog steeds is.’ Wij, Jennifer en Mieke, mochten op audiëntie en werden feestelijk ontvangen in de bar van het hotel waar wij vervolgens met een partylift naar de hoogste etage werden geloodst. De 650 (!) hotelkamers zijn style-vol ingericht, het (ontbijt)restaurant, gelegen op de 17e etage heeft een terras en dat uitzicht.. dat zal niet zo snel gaan vervelen. De 9 vergaderruimtes bevinden zich op de 23e etage.
A must see and must be! Reserveren?

      


OPMERKELIJK / ZO 1990!

Kijk, dat krijg je er nou van als je niet via Efficient Hotel Partner boekt….!

>>>>

.


OVER DE GRENS

Maandenlang werd deze kick-off minutieus door Jacco met onze opdrachtgever Henkel voorbereid waarbij zijn expertise ook ingezet werd als event organisator on site. Na aankomst in Gent werden de gasten vervoerd per shuttle naar de Red Loft, een bijzonder inspirerende meeting locatie. Hot topic: deze bijeenkomst stond in het teken van duurzaam, vegan en vegetarische catering. ’s Avonds werden de gasten verrast met een overweldigende feestavond bij Le Bateau met Catering van Chez Vous. Als klap op de vuurpijl werd de avond begeleid door DJ Vinny en Louisax. Na een afsluitende presentatie in het hotel werd afgesloten met een culinaire ontdekkingstocht onder leiding van een gids. Drie teams ontdekten de stad met af en toe een stop voor een heerlijk vegan of vegetarisch gerecht.   Wij organiseerden deze kick off voor onze preferred partner Henkel.


Marianne Kuiper

ACHTER DE SCHERMEN

Sinds wanneer drinken horecamensen bier 0,0?
‘Overgieten?’, grapte mijn collega die overal altijd de humor van inziet.
Klik hier voor de hele column.

 


AND LAST BUT NOT LEAST… 

Deel dit bericht:
WIL JE REAGEREN?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *