HET DOEL IS HELDER EN DE JACHT IS GEOPEND

HET DOEL IS HELDER EN DE JACHT IS GEOPEND
<<< OFFICIAL TRAILER >>>
'DE JACHT OP MOGELIJKHEDEN'
Wat er ook gebeurt, wij gaan niet bij de pakken neerzitten, dus denken we niet in beperkingen maar vooral in mogelijkheden. En al die 1001 mogelijkheden, deels zelf ontwikkeld, hebben wij verzameld speciaal voor onze relaties, dus speciaal voor jou! Een vrolijk inspiratiemagazine boordevol tips en ideeën om deze lastige tijd zo positief mogelijk met elkaar door te komen.

Vraag het unieke inspiratiemagzine aan: mail@hotelpartner.nl of telefonisch 020-345 2322
TRENDING - WATCH NOW!
De afgelopen jaren hebben we meer dan 500 locaties bezocht met ons team. Deze maand hebben we de volgende toppers 'gebingewatcht': World Forum, Mauritshuis, Beeld en Geluid museum, Fokker Terminalvan der Valk AssenMadurodam en Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Vermoeid van al het bingewatchten mochten we onze ogen dicht doen bij Mövenpick Den Haag, Novotel Suites en van der Valk Amsterdam Zuidas.

Het Blooming hotel in Bergen ligt verscholen in de duinen en daarvanuit loop je meteen het prachtige wandelgebied in. Vijf punten voor corporate social responsibility, een echte aanrader!

 
Lees hier meer over ons locatiebezoek.

Het gloednieuwe Van der valk Zuidas, op loopafstand van de Rai, heeft begin juli haar deuren geopend. De laatste puntjes worden nog op de i gezet, maar wat is het mooi geworden!


Lees hier meer over ons locatiebezoek.

Hotel Casa is de perfecte plek voor meerdaagse evenementen, met de grote hoeveelheid kamers en zalen met daglicht en uitzicht op de tuin. Begeef jezelf in de ontspannen sfeer van het hotel!


Lees hier meer over Hotel Casa!


Welkom bij Thuis aan de Amstel! Authentiek, creatief, lokaal, toegankelijk en vooral: gewoon lekker eten en drinken. Voor ieder moment van de dag bieden ze een relaxte huiselijke setting.

 
Lees hier meer over Thuis aan de Amstel.
MAAK DEEL UIT VAN DIT SEIZOEN!
MOGELIJK GEMAAKT DOOR
CAST
 Directed by
Co-producer
Lead actor #1
Lead actor #2
Award winning actor #3
Supporting actor #4
Music by
Studio
:
Jacco Verschoor
Marianne Kuiper
Jennifer Lam
Claudia Konst
Emma Voskamp
Mirna van Driel
Music Meeting Lounge
Efficient Hotel Partner Office 
 
http://www.twitter.com/Hotelpartner
Facebook
Website
 
 
 
Copyright © 2020 Efficient Hotel Partner, All rights reserved.

mail@hotelpartner.nl