ZORGELOOS UITBESTEDEN? LET’S MAKE A DEAL!

Ben jij druk met het zoeken naar accommodaties, het juiste hotel, de perfecte vergaderlocatie of 1-1000 kamers voor een congres? Stop met plaatjes en prijzen vergelijken en bespaar jezelf al die muisklikken, belletjes en denkrimpels. Dat doen wij wel voor je!

Waarom zou je uitgerekend voor Efficient Hotel Partner kiezen? Het antwoord is simpel. Omdat wij niet werken omdat het moet, maar omdat we er plezier in hebben. Daarin zit nou juist het verschil! Wij houden van onze klanten en van het klantcontact. We kunnen heel goed luisteren en…. o ja naast al het mailverkeer voeren we ook nog regelmatig een telefoongesprek. Wel zo fijn als je als klant een complexe zoekvraag hebt, waarbij het prettig is om met iemand te sparren. Kies voor ons en je zult ervaren dat onze eerste lijn geen computer is die standaardantwoorden geeft op niet standaardvragen, maar een vakfanaat die een gat in de lucht springt als de telefoon gaat en zijn of haar kennis graag inzet om voor jou de allerbeste deal te sluiten.

Met onze jarenlange ervaring hebben we ondertussen een neus voor vervallen accommodaties, hotels met povere dienstverlening, schrale ontbijtjes en stoffige kamers. Die boeken we dus niet voor je. Laat je verrassen, neem contact op met Efficient Hotel Partner en leun daarna heerlijk achterover!

Jij de complimenten, wij het werk!  Let’s make a deal.