GOLDEN TULIP NOORDWIJK BEACH

Adres: Koningin Wilhelmina Boulevard 8, 2202 GS, NOORDWIJK
Kenmerken: Hotel

Algemene informatie

Het 4-sterren hotel Golden Tulip Noordwijk Beach heeft een unieke locatie direct aan de boulevard en het strand. Achter het hotel bevindt zich het gezellige centrum van Noordwijk. Golden Tulip Noordwijk Beach beschikt over kamers aan de land- en zeezijde. Door de warme en persoonlijke service is dit hotel de perfecte uitvalsbasis om te genieten van de Nederlandse kust. Het hotel heeft een eigen restaurant, genaamd Brasserie Noordzee.

Het hotel heeft een grote diversiteit aan hotelkamers; stijlvolle standaard en comfort kamers aan de landzijde, ruim opgezette familiekamers aan de zeezijde, unieke torenkamers en luxe executive kamers met balkon en uitzicht op zee.

Golden Tulip Noordwijk Beach beschikt over 8 vergaderzalen met een capaciteit tot 120 personen. Door de ligging van het hotel is een meeting perfect te combineren met activiteiten op het strand.

Het hotel heeft ook een eigen relax centre met zwembad, sauna en stoombad. Hier kan de hele dag gebruik van gemaakt worden. In het gehele hotel is gratis Wi-Fi voor onze gasten.