GOLDEN TULIP & TULIP INN LEIDEN CENTRE

Adres: Schipholweg 3, 2316XB, LEIDEN
Kenmerken: 4*, Centrum, Hotel

Algemene informatie

Het 4-sterren hotel Golden Tulip Leiden Centre ligt direct naast het 3-sterren hotel Tulip Inn Leiden Centre; samen herbergen ze 7 sterren onder 1 dak. Het hotel bevindt zich op een prachtige locatie in het centrum van de historische stad Leiden en tegenover het Centraal Station. De hotels zijn zowel uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer als met de auto.

Gasten kunnen een drankje doen in de gezellige bar of genieten van een uitgebreid culinair diner in Restaurant Rubens. De hotels hebben een grote variatie aan hotelkamers. Dit varieert van standaard kamers tot luxe executive kamers en zelfs vijf business suites. Alle hotelkamers zijn voorzien van een moderne badkamer met douche of bad en koffie- en thee faciliteiten. De 4-sterren kamers zijn daarnaast ook uitgerust met airconditioning, minibar en een kluisje. De business suites zijn ideaal voor lang verblijf en per december 2019 volledig gerenoveerd.

Daarnaast beschikt het hotel ook over 6 multifunctionele vergaderzalen. De zalen hebben een maximale capaciteit van 120 personen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht en airconditioning en beschikken over een vergaderkit, waardoor het u aan niets ontbreekt.

Achter het hotel is er de mogelijkheid om te parkeren. De kosten hiervan bedragen € 8,- voor een dag en € 12,50 voor een nacht. In het gehele hotel is gratis Wi-Fi. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van de fitnessfaciliteiten van SportCity, welke achter het hotel gelegen is.