GOLDEN TULIP ZOETERMEER DEN HAAG

Adres: Kinderen van Versteegplein 18, 2713 HB, ZOETERMEER
Kenmerken: Hotel

Algemene informatie

Het Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag is een schitterend 4-sterren hotel voorzien van 75 moderne hotelkamers. Het hotel ligt midden in het zakelijke district van Zoetermeer, tegenover het NS-station en nabij de snelweg. Op loopafstand van het hotel bevindt zich het gezellige centrum. In bar en brasserie Bogatti’s kan er genoten worden van een uitgebreid ontbijtbuffet, een heerlijke lunch of een culinair diner.

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag beschikt over moderne comfort kamers en executive kamers. Alle kamers zijn voorzien van boxspringbedden, regendouche en koffie- en theefaciliteiten. De deluxe appartementen zijn eind 2018 gerenoveerd. De appartementen zijn voorzien van keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Door de grootte van 66m2 zijn de appartementen zeer royaal te noemen.

Het hotel is de perfecte plek om uw vergadering, training of evenement te organiseren voor 2 tot 200 personen. De 5 vergaderzalen beschikken over daglicht, airconditioning en een vergaderkit waardoor het u aan niets ontbreekt.

Achter het hotel hebben wij een eigen parkeerplaats en in het gehele hotel is gratis Wi-Fi voor onze gasten.