KASTEEL DE VANENBURG

Adres: Vanenburgerallee 13, 3882RH, PUTTEN
Kenmerken: Kasteel

Algemene informatie

Een 17e eeuws landgoed vraagt om authenticiteit, om echtheid in stijl, inrichting en aankleding en om perfectie tot in detail. De voorgeschiedenis van Kasteel De Vanenburg verdient dat!

De architectuur en het landschap sluiten zoveel mogelijk aan bij de cultuur-historische wortels van het kasteel. Daarnaast zorgt de veelzijdige kunstcollectie en de concertzaal voor een extra dimensie. Kasteel De Vanenburg biedt je vele mogelijkheden. Zo kun je sfeervol vergaderen, van alle gemakken voorzien. Zoek je een mogelijkheid om te overnachten, we hebben 52 hotelkamers voor u beschikbaar. Ook voor conferenties, diner en huwelijken biedt Kasteel De Vanenburg een prachtige locatie.

Kasteel De Vanenburg biedt een grote verscheidenheid aan zalen van 4 tot 285 bezoekers. In de omgeving heerst intimiteit, dit is een sfeer die u pas echt goed ervaart als je er bent. Er is een optimale ondersteuning voor uw (directie)vergadering, congres, conferentie, seminar, meerdaags evenement, training of (product-)presentatie. Ook het diner of die belangrijke zakenlunch verzorgen wij met evenveel oog voor perfectie in een van onze restaurants.