LANDGOED DE HOLTWEIJDE

Adres: Spiekweg 7, 7635 LP, LATTROP
Kenmerken: Landgoed

Algemene informatie

Ervaar dat stilte, rust en ruimte in een heerlijk hotel u directe ontspanning geven om u goed te concentreren op uw zakelijke belangen…

Landgoed de Holtweijde is gelegen is het noordoostelijke puntje van Twente. Zowel voor uw zakelijke bijeenkomst als voor informele gelegenheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden tal van faciliteiten die uw bijeenkomst tot een groot succes zullen maken. Naast onze vijf vergaderzalen hebben wij meer dan voldoende plek voor bijvoorbeeld een sessie tussen de koeien, een lunch op onze pitch & putting greens of een presentatie in de tuinen van het landgoed. Dat is eens wat anders dan altijd maar TL-verlichte vergaderzalen!

Mocht de situatie het niet toelaten om al uw activiteiten buiten te laten plaatsvinden hebben wij een hele bijzondere vergaderruimte! Wellicht bent u bekend met vergaderzalen met zeezicht, dat is misschien wat lastig te realiseren in Twente. Wat wij wel hebben is een vergaderzaal met reezicht! Onze Panoramazaal heeft een 180 graden uitzicht over het Twente coulissenlandschap. Doordat de ruimte in de grond is gebouwd kijkt u vanaf ooghoogte over het weiland waarbij u, met een beetje geluk, de reeën, herten en konijnen voorbij ziet komen!

Een actieve teambuilding sessie, personeelsfeesten of relatiedagen die bestaan uit een dagje zeilen of golfen met aansluitend een barbecue worden gezien als ‘’standaard’’ en zijn niet meer van deze tijd. Organiseer een sportief samenzijn met bijvoorbeeld uw personeel of (zakelijke) relaties. Landgoed de Holtweijde daagt u uit om, samen met een professionele wielrenner, op de ‘race’fiets te stappen! In één of meerdere groepen fietst u door het Twentse coulisselandschap. Wist u dat Twente de enige regio in Nederland is waar u ongestoord 200 kilometer kan fietsen zonder dat u verkeerslichten, drukke wegen of spoorwegovergangen tegenkomt?

Voor meer informatie of een offerte op maat, neem dan contact op met Efficient Hotel Partner