SANDTON HOTEL DE ROSKAM

Adres: Arnhemsestraatweg 62, 6991 JG, RHEDEN
Kenmerken: 4*, Hotel, Veluwe

Aanbieding

Ben jij benieuwd naar de winterse geheimen van de Posbank? En wil je het nieuwe jaar energiek starten?
De Posbank ligt in de achtertuin van ons veelzijdige hotel in Rheden, Sandton Hotel De Roskam. De Posbank wordt veelal omschreven als één van de mooiste plekjes van Nederland en wij willen je graag de pareltjes laten ontdekken.

Wij verzorgen tijdens bijeenkomsten in de wintermaanden daarom een wandeling onder begeleiding van een gids over de glooiende heidevelden. Deze ultieme break in de natuur zorgt voor de nodige rust en de koude lucht stimuleert blijdschap. Als trotse ambassadeurs van de Posbank bieden wij deze break kosteloos aan bij een bijeenkomst in januari, februari of maart 2019. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden om deze break compleet te maken. Denk hierbij aan een winterse BBQ of een glas warme chocolademelk met marshmallows bij onze vuurkorven. Wij denken graag met je mee! Mogen wij je in het nieuwe jaar verwelkomen op onze prachtige locatie aan de voet van de Posbank?

Voor meer informatie, neem contact op met Efficiënt Hotel Partner.

Algemene informatie

Sandton Hotel De Roskam treft u aan de voet van de Posbank onderdeel van Nationaal Park Veluwezoom. Dit park ten oosten van Arnhem is maar liefst 5000 hectare groot. De ligging is op korte afstand van diverse uitvalswegen en temidden van de natuur dan ook subliem te noemen.
Onze 59 sfeervolle hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. De rustige ligging zo aan de voet van de Posbank in combinatie met de warme ambiance maken dat u zich meteen thuis voelt. U heeft de keuze uit 4 verschillende type kamers waaronder enkele prachtige suites in het authentieke in chaletstijl opgetrokken deel van het hotel. Sommigen hebben de beschikking over een eigen terras of balkon met uitzicht op de omgeving.
De nodige ontspanning, ook tijdens uw zakelijke verblijf, is belangrijk. Begin de dag in het zwembad of jog een mooie route door de achtertuin van het hotel, Nationaal Park Veluwezoom. Heeft u wat extra tijd? Veluwezoom Beauty verzorgt verschillende ontspannende massages en schoonheidsbehandelingen.
In de sfeervolle hoeve naast het hotel treft u Restaurant Grand Bistro 1688. Met Grand Bistro is niets teveel gezegd. U geniet hier van bistrogerechten die naar een hoger niveau zijn getild door chef-kok Mathijs van Milt en zijn team. Hierbij wordt veel en verrassend gebruik gemaakt van lokale producten.
Sandton Hotel De Roskam is bij uitstek geschikt voor uw meeting, training of event. Met haar 13 multifunctionele meetingrooms voor zowel kleine als grote gezelschappen, is er altijd wel een zaal die exact aansluit op uw wensen. Vier van onze zalen laten zich eenvoudig transformeren tot één grote ruimte voor maar liefst 310 personen in theateropstelling. Vanzelfsprekend beschikken alle zalen over daglicht en moderne vergaderfaciliteiten.
Met Nationaal Park Veluwezoom letterlijk in de achtertuin van het hotel, is de ligging natuurlijk subliem te noemen. Ideaal voor een korte wandeling in uw pauze maar zeker ook voor een actieve onderbreking van uw programma. Een uurtje op de mountainbike, een GPS tocht of genieten van een indrukwekkende demonstratie schapen drijven. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Naast de rustige omgeving is de bereikbaarheid van Rheden uitstekend te noemen. Op korte afstand van zowel de A50 als A12 en met meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur, is het hotel heel goed aan te reizen per auto. Komt u liever met openbaar vervoer dan reist u van Arnhem Centraal met de bus rechtstreeks door naar het hotel.

Wij willen de klanten van Efficient Hotel Partner graag kennis laten maken met Sandton Hotel De Roskam!
Wij bieden jullie daarom elke 10de persoon kosteloos aan bij een meeting, event of training in de eerste helft van 2019 (januari tot en met juni).