VAN DER VALK HOTEL HILVERSUM – DE WITTE BERGEN

Adres: Rijksweg 2, 3755 MV, EEMNES
Kenmerken: 4*, Boardroom, Breakout, Daglicht, Gratis parkeren, Gratis WiFi, Hilversum, Hotel, Midden Nederland , Utrecht, Vergaderlocatie

Algemene informatie

De centrale ligging aan de A1 en A27 maakt dat Van der Valk Hotel Hilversum – de Witte Bergen voor iedereen gemakkelijk te bereiken is. Het hotel ligt vlakbij Hilversum, Utrecht, Amersfoort en op 30 minuten afstand van Amsterdam. Van der Valk Hotel Hilversum – de Witte Bergen is omgeven door heidevelden. Veel van de huidige bossen staan op voormalige heidegrond.

In dit prachtige hotel zijn 35 multifunctionele vergaderzalen. De grootste zaal biedt een maximumcapaciteit van 350 personen in theateropstelling. Ook zijn er 10 totaal geoutilleerde boardrooms gerealiseerd voor 2 tot 24 personen.

Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen beschikt over 140 hotelkamers verdeeld over 73 Economy hotelkamers, 27 Comfort kamers, 31 Comfort kamers met tuin of balkon en suites. Deze zijn van alle gemakken voorzien.

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de faciliteiten die het hotel u te bieden heeft, waaronder een fitness ruimte, beauty salon, fietsverhuur en draadloos internet.