KOMKOMMERTIJD OF TOCH NIET?

KOMKOMMERTIJD OF TOCH NIET?
Komkommertijd staat voor een slappe tijd gedurende de zomer als de komkommers rijp zijn.
Een bedenkelijke toestand, vakantietijd, een tijd waarin weinig zaken gedaan worden, ook wel genoemd: ‘saison morte’. Maar gaat dit ook op voor de zomer van 2020 nu de versoepelingen per 1 juli doorgaan en juist alles weer in beweging komt? Bij EHP draaien we weer (bijna) op volle toeren. De aanvragen stromen, gelukkig, weer binnen. Online, offline, hybride, binnen of buiten? Roept u maar, wij helpen! Met vakantie of niet, wij wensen iedereen in ieder geval zonnige zomermaanden (met of zonder komkommers).
We delen graag onze ultieme recept voor een supersimpele maar o zo lekkere en gezonde komkommersla:
1 komkommer, flink wat zout, 1 eetlepel witte wijnazijn, 3 eetlepels goed olijfolie, zout en peper
  1. Schil en schaaf de komkommer in hele dunne schijfjes
  2. Leg de schijfjes in één laag in een cirkelpatroon op een groot bord
  3. Strooi royaal zout en laat 30 minuten intrekken
  4. Giet het water af en dep droog
  5. Maak een dressing van wijnazijn en olijfolie
  6. Besprenkel de komkommer (draai het bord scheef en draai het rond zodat alle schijfjes bedekt worden)
  7. Bestrooi met peper en nog een beetje zout
  8. Laat nog 10 minuten staan en smullen maar!
INSPIREER, MOTIVEER, ORGANISEER
Wij ondersteunen bij het organiseren van Persoonlijke Online Events. Dit doen we met fantastisch creatieve invullingen van pakketten voor iedere deelnemer. In ons magazine lees je over alle mogelijkheden van standaard pakketten (zoals een High-Wine-, High-Tea-, borrel- of Summer BBQ pakketten) tot maatwerk pakketten. Onderschat deze service niet, want deze pakketten zorgen voor een hogere opkomst en actievere betrokkenheid van de deelnemers tijdens jouw online event.

Alle mogelijkheden nalezen?
Vraag het unieke inspiratiemagazine aan: mail@hotelpartner.nl of telefonisch 020-345 2322.


 
PARTYPOPPER-PAKKET


Ben jij op zoek naar een creatief pakket voor jouw team?
 Flesje speciaal bier, biologische sapje, party notenmix, persoonlijk kaartje, en natuurlijk een partypopper voor de ontvanger.

Liever iets anders? Neem gerust contact met ons op om samen een inspirerend pakket te creeren: mail@hotelpartner.nl of telefonisch 020-345 2322
COLUMN - DE HAND
 
Neem ik het hef in handen? of houd ik voorlopig mijn handen nog in mijn zakken?

Een prangende kwestie. Je wilt immers niet het etiket opgeplakt krijgen van 'de vrouw die handen geeft' en ook geen cynische opmerking incasseren, 'zeg, zou zij het nieuws niet gevolgd hebben?'.
 
Nieuwsgierig? Lees hier de column van Marianne Kuiper
AMSTERDAM ZIT BOMVOL INSPIRERENDE LOCATIES 
Na een aantal stille weken met gesloten deuren, konden wij eindelijk weer op pad. We kwamen terecht in historische panden, splinternieuwe flexwerkplekken en kleine, huiselijke vergaderlocaties.

Wij begonnen onze dag bij het prachtig Thuis aan de Amstel, daar werden we hartelijk ontvangen. Aan de overkant van het water bezochten wij Amstel Boathouse, daar werden wij verrast door de uitgebreide evenementenzalen. Vlakbij ligt het Van der Valk Amstel Hotel, met moderne kamers en ruime vergaderruimtes. We konden terecht voor een heerlijke lunch bij George Marina. Vervolgens kregen wij een rondleiding door het enorme pand van Spaces Amstel, met creatieve flexwerkplekken en ruimtes. 

Aan hospitality is geen gebrek, we zetten de dag voort bij verschillende hotels. De historische rondleiding bij Amrath Hotel was enorm indrukwekkend. De vernieuwing in Hotel de L'Europe bleef ook niet onopgemerkt. Bij Lloyd Hotel is iedere kamer anders en dat maakt elke overnachting uniek. Zowel Room mate Aitana als Apollo Hotel Zuid zijn gelegen aan het water en perfect voor de zomermaanden. Als laatste liepen wij door de gerenoveerde gangen van the College Hotel, waar wij vooral nieuwsgierig waren naar de nieuwe wijnbar!

Ben je opzoek naar een inspirerende ruimte of hotelovernachting? Wij delen graag onze ervaring met je.
LIG JIJ AL IN JE HANGMAT? FIJNE VAKANTIE!