KOUD HÉ? MAAR WIJ ZORGEN

KOUD HÉ? 
MAAR WIJ ZORGEN VOOR Sluitzegel hartje wit VERWARMENDE HOSPITALITY DIENSTEN
LA-LA-LA-LAAT JE INSPIREREN DOOR DE LENTE

Lentekriebels, het signaal om het roer om te gooien en weer naar buiten te gaan. Het blauwe druifjes seizoen is gestart en de klaprozen komen weer op. Help de natuur een handje mee en geef een duurzaam cadeautje! HOORAY KING'S DAY
Koningsdag staat weer voor de deur en dat moet gevierd worden! Dit jaar zonder vrijmarkten en straten vol feestgangers in het rood-wit-blauw gekleed, maar net zo gezellig met de oranje borrelpakketten.


'POEL VAN VERDERF'

Ik wandel graag een rondje om de Poel van Amstelveen. Op een steenworpafstand van onze Music Meeting Lounge ligt een prachtig heimelijk stukje natuurgebied, ongemoeid, roerloos en in het voorjaar vol met broedende vogels en eendjes die elkaar kwetterend verleiden tot het stichten van een nieuw gezin. Her en der staan fijne bankjes, sommige verscholen in het riet. Tevreden zit ik daar, liefst met een zonnetje op mijn gezicht, net uit de wind, ogen dicht en luisterend naar vrolijk vogelgetjilp. Ultiem genieten.
Das war einmal...


Lees de column.

VOOR JOU, ONTDEKT!

We leggen bloot, we vissen uit, we wippen binnen, aangekondigd of juist niet…Wekelijks gaan we op ontdekkingsreis, speciaal voor jou!
 
Dit keer: Leonardo Boutique Museum Hotel
Door: Marianne


Ik herinner mij het Museum hotel in Amsterdam als een ‘bussenhut’. De ene bus na de andere bus laadde hordes toeristen uit die vervolgens met dezelfde vaart alle musea en overige toeristenattracties overbevolkten.


Een standaard 3* hotel, niks bijzonders. Echter, vrij recent is dit hotel getransformeerd tot boutique hotel met een coffee corner. Als ik binnenloop ben ik aangenaam verrast en ervaar het eigenlijk andersom: een coffee corner met een hotel. Paul Keuls verwelkomt mij. Het verbaast mij te horen dat dit intieme hotel maar liefst 188 kamers telt. Deze kamers ogen gezellig en zijn duidelijk stylish ingericht, enigszins klein maar zeker fijn.

Is er nog iets wat mij verrast? Ja! Paul showt mij hun ruime binnenterras met heel veel zitjes, een oase van rust, en directeur Anna Pruijn komt even gedag zeggen. Altijd prettig als iemand de moeite neemt om de klant live te ontmoeten en dat doet lang niet iedereen. Dit hotel, op een A-locatie, direct naast het Rijksmuseum, gokt duidelijk op het nieuwe type gast die zich ongetwijfeld gaat aandienen zodra de crisis voorbij is.Geen bussen vol met ‘Europe in 10 days’, maar bescheiden groepjes, individuele zakenreizigers in combinatie met de toeristen met een neus voor prijs-kwaliteit. En met de hospitality zit het ook wel goed, ofschoon een koekje bij de thee ontbrak. Daar geef ik de crisis vooralsnog dan maar even de schuld van.


De kamerprijs in dit hotel varieert van € 80,00 tot € 160,00 inclusief ontbijt.
ZELFS DE NATUUR HEEFT KEUZESTRESS!

Het grootste nadeel van het thuiswerken blijkt het gemis aan smalltalk, oftewel prietpraat.

Wil je prietpraten, eens kennismaken met een van onze toegewijde consultants of alvast van gedachten wisselen over jouw eerstvolgende live (ja, écht) bijeenkomst?

 
Stuur ons jouw gewenste datum en tijdstip toe.

 
 
Copyright © 2021 Efficient Hotel Partner, All rights reserved.

mail@hotelpartner.nl