NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2019


WIJ HOUDEN VAN ONZE KLANTEN!

Happy Valentine’s day!
We make you smile; speciaal voor valentijn, deze  verwarmende actie
‘Boek nu een bijeenkomst* en maak kans op een overnachting voor 2 personen in het meest romantische hotel van Amsterdam’

Spelregels
*De boeking dient plaatsvinden in de maanden april, mei of juni 2019
*De boeking dient voor minimaal 25 personen te zijn (8-uurs arrangement of hotelovernachting)

Boeken? Bel 020 3 45 23 22  of mail@hotelpartner.nl


ROMANTISCHE HOTELS 

Smaken verschillen natuurlijk, dat zal altijd zo blijven en gelukkig maar want anders zouden we allemaal op dezelfde persoon verliefd worden…en zouden veel gebroken hartjes overblijven ☹. Wil jij je geliefde op Valentijn verrassen of zo maar eens op een willekeurige dag?

Dit is onze TOP 10 van romantische hotels in Amsterdam:
1. Hotel The Grand
2. Pulitzer
3. Hotel V  (de Nes)
4. Sweets Hotels (voormalige brugwachtershuisjes)
5. QO
6. Hotel de Hallen
7. INK Hotel
8. Kimpton de Witt
9. Hotel Arena
10. Sir Adam


WIJ WAREN AANWEZIG OP EVENTSUMMIT

Op 31 januari vond de beurs EventSummit plaats in Ahoy Rotterdam.
Wij konden daar natuurlijk niet ontbreken en stonden in de Amsterdamse straat met een gecombineerde stand EFFICIENT HOTEL PARTNER | MUSIC MEETING LOUNGE.
 Wij hebben een interessante en succesvolle dag gehad, en zeker een paar goede connecties opgedaan!


DEELNAME BREAK THE ICE FORUM

Waar en wanneer? 24-26 januari – Brugge
Wat is Break the Ice Forum? Een relatief nieuw netwerkevenement voor de MICE industrie, opgezet door onze zuiderburen.
De eerste editie was in augustus 2016 in Gent en Efficient Hotel Partner was destijds de enige Nederlandse vertegenwoordiging.
Wat begon als een kleinschalig event, opgezet Matthieu Lagae en geholpen door zijn broers Adrien en Oliver, is nu uitgegroeid tot een begrip in de MICE industrie. Inmiddels zijn er vele edities geweest, waaronder ook in Rotterdam en Maastricht. De volgende editie in Nederland zal plaatsvinden in Amsterdam in augustus 2019, maar er zijn ook edities in België, Frankrijk en Duitsland.
De succesfactor? Het sociale programma om de officiële meetings heen. Er is veel tijd om ongedwongen te netwerken en je kunt ook nog iets meepikken van de stad waar het plaatsvindt. Maar bovenal, het wordt kleinschalig gehouden. Het aantal buyers en suppliers is ongeveer gelijk en de groep is niet groter dan 70 man.
In januari was de host-stad het pittoreske Brugge in het nieuwe Radisson Blu. Vlakbij het station en op loopafstand van de stad. Mooi uitzicht over de stad van de 12e etage waar een deel van de vergaderzalen ligt.
Voor EFFICIENT HOTEL PARTNER is het een mooie gelegenheid om in contact te komen met buitenlandse hotels, zonder een hele beurs af te hoeven struinen. Wij komen hier altijd met een goede dosis inspiratie vandaan. Wij nemen onze klanten altijd mee in gedachten en kunnen tijdens de afspraken heel gericht bekijken welke locatie voor welke klant geschikt zou kunnen zijn.

Meer weten of aanmelden? https://www.breaktheiceforum.com/#forum-schedule


2E PRIJS PUBQUIZ IN HET PULITZER  

Dé jaarlijkse PULITZER pubquiz voor DMC’s, absoluut één van de leukste personeelsuitjes. Dit keer streden er 10 teams voor de eer en wij als EHP hebben de 2e prijs weten te bemachtigen met onze bovengemiddelde kennis op het gebied van de 90’s.Dank jullie wel team Pulitzer, voor de gezellige avond en wij kijken nu al uit naar volgend jaar! 


ACHTER DE ROMANTIEK VAN SUCCES

Speciaal voor Valentijnsdag een mooi blog over vallen en opstaan
Van Marcelline van Velzen
Effectiviteitscoach | Scrummaster voor ondernemers 


DAAR IS OVER VERGADERD….

Give-away’s, remember me’s….we worden er dagelijks mee verrast. Lief, grappig, must-have, hebbeding, handig of direct rijp voor de vuilnisbak… Wie bekronen wij deze keer?! 

In onze valentijn-getinte-nieuwsbrief kan natuurlijk een gift wat gerelateerd is aan valentijnsdag niet ontbreken en daarom highlighten wij vandaag de overheerlijke chocolaatjes van HYATT PLACE AMSTERDAM AIRPORT.

Happy Valentine… en weer een kilo erbij … 


Copyright © 2019 Efficient Hotel Partner, All rights reserved.
mail@hotelpartner.nl

Deel dit bericht:
WIL JE REAGEREN?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *