OMGESCHOOLD EN AANGEPAST

'OMGESCHOOLD' EN AANGEPAST!
Natuurlijk adviseert Efficient Hotel Partner nog steeds in het boekingsproces van vergaderlocaties, hotels en tal van andere hospitality diensten! Maar ons team heeft zich razendsnel omgeschoold, voorbereid en aangepast aan het 'nieuwe normaal':
  • Adviseren en boeken van “coronaproof” locaties, van hotels tot out-of-the-box locaties.
  • Ondersteuning bij online meetings en events om de deelnemers extra te motiveren (vanuit een thuissituatie).
  • Een keuze uit 1001 pakketten waaronder een borrelpakket, virtueel koffiemoment, fit-pakket of zelfs summer festival@ home!
  • Deskundig advies op het gebied van online event mogelijkheden zoals hybride events, live streams en interactieve online webinars en congressen.
  • Support bij online teambuilding events met échte games waarbij je écht met elkaar moet samenwerken om het spel te kunnen winnen!
  • Inspiratiesessies over toekomstige bijeenkomsten en evenementen
  • Vergaderingen in ‘corona’-opstelling verzorgen in onze eigen
    Music Meeting Lounge.
VERRASSEND INSPIRATIEMAGAZINE
In dit digitale magazine presenteren wij alle mogelijkheden die wij tijdens deze periode bieden. Wekelijks wordt het aangevuld met nieuwe tips en ideeën. Allerlei pakketten hebben wij speciaal samengesteld zowel voor de sportieve collega's als voor de collega's die om 3 uur al klaar zitten voor de Vrijmibo! 

Alle mogelijkheden nalezen? Vraag het unieke inspiratiemagazine aan: mail@hotelpartner.nl of telefonisch 020-345 2322.


 
BOEK JOUW #STAYCATION
Nederland, helemaal zo gek nog niet. Van citytrip tot de rust opzoeken in de natuur, ons eigen land heeft het allemaal. De zomer komt steeds dichterbij en er worden al druk plannen gemaakt. Wij delen onze kennis en kunnen je adviseren bij het boeken van hotels, vakantieparken of appartementen. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw #staycation. Wij weten precies welke hotels hun zwembaden en sportfaciliteiten weer hebben geopend en welke corona maatregelen je kun verwachten. Wees er op tijd bij want je bent niet de enige die deze zomer van ons eigen land gaat genieten! 

TV DEBUUT IN SCHOUWBURG AMSTELVEEN
Vorige week was Marianne Kuiper een van de tafelgasten van Darshan Sloot (directeur Ondernemersvereniging Amstelveen) bij de 2e uitzending van OA live in de Schouwburg Amstelveen. Ze spreekt over haar twee mooie bedrijven die in nood verkeren, alle creatieve oplossingen de ze samen met haar team bedenkt en over hoe ze zich door de crisis heen slaan. Daarnaast wordt er gesproken over hoe gemeente Amstelveen de ondernemers ondersteunt. Hoe helpt Ugur Pekdemir van Rabobank? Hoe ervaart Marieke Uildrinks van Museaum JAN de crisis? Tijdens de uitzending komt alles ter sprake. Alle hulp wordt enorm gewaardeerd #supportyourlocals. 

Zie hier het TV debuut.
BOEKING PLATFORM UITGEFEEST?
De media staat bol van verhalen rondom het online platform Booking.com. 
Wij vinden er wat van... en jij?
 
Lees hier het verhaal van booking.com in drie delen.