ORANJE BOVEN

 
ORANJE BOVEN, ORANJE BOVEN! LANG LEVE DE KONING(IN)!
???? Wij wensen jou een waanzinnig leuk en prachtig koningsweekend toe! Met deze vrolijke foto willen we je alvast in de feeststemming brengen...
Want laten we eerlijk zijn; Koningsdag is toch wel de meest gezellige dag van het jaar, nietwaar? ????

Oranje groet,
v.l.n.r.: vakantieganger Jolanda, Puck, Renée, Denise, Marianne, Iris,
Mieke & thuiswerker Pieter
 
FAN VAN ORANJE
I love it!
Geen enkele kleur kan tippen aan de vrolijkheid van oranje ????.
Wat is er mooier dan een zonsondergang waarbij de stralende bol de lucht volledig oranje kleurt? Oranje wordt niet voor niets geassocieerd met zon en vreugde, een combinatie die sowieso intens gelukkig maakt.
Oranje staat voor optimisme, enthousiasme, fascinatie, geluk, creativiteit, vastberadenheid, aantrekkingskracht, succes, stimulatie en warmte – precies die eigenschappen die mij zo typeren ????. Mijn huis is een ware oase van oranje (zelfs kat Pomenator past perfect in het plaatje), mijn garderobe knalt uit elkaar van oranje, ik rijd altijd nog even snel door oranje… en ons kantoor moest er ook aan geloven: één wand is feloranje. Ik kocht ooit een boek niet alleen om de titel maar vooral vanwege het magnetisch kleureffect. Bij fotoshoots en bijeenkomsten kies ik vrijwel altijd voor, jazeker: oranje. Beetje opvallen kan geen kwaad, per slot van rekening zijn er al grijze muizen genoeg. Ofschoon niet koningsgezind, ben ik dat vanzelfsprekend wel op dé oranje dag van het jaar: . En als Oranje speelt (hoera, het EK staat voor de deur) hul ik mij logischerwijs van onder tot boven in oranje. De Oranjezomer komt eraan, ik kan mijn geluk niet op. Al dat oranje, wat een gekmakend vooruitzicht!

Happy ???? Koningsdag!
 
KONINKLIJKE LOCATIES
  1. Paleis het Loo
  2. TheaterHotel De Oranjerie
  3. Huize Koningsbosch
  4. Paleis Soestdijk
  5. Kasteel De Vanenburg
  6. Royal Parc Soestduinen
Wil je meer te weten komen over deze prachtige locaties?
Zie je jezelf of je collega's al vergaderen en/of overnachten in een koninklijke setting?
Aarzel niet langer en neem contact met ons op door 
hier te klikken!
 
EVEN VOORSTELLEN... 

Hallo iedereen!
Ik ben Iris, een energieke 26-jarige nieuweling bij Efficient Hotel Partner hier in het prachtige Amstelveen. Voorheen bracht ik mijn dagen door bij een evenementenbureau in Amsterdam, waar ik fantastische teamactiviteiten organiseerde. Dus, als je op zoek bent naar de ultieme teambuilding-ervaring, dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan en samen met jullie prachtige nieuwe herinneringen te creëren.

 
TEAMACTIVEITEN 
VOORJAAR/ZOMER

1. Zandsculpturen bouwen
Ontdek de geheimen achter de prachtige zandsculpturen die langs de kust pronken! Tijdens onze workshop zandsculpturen word je begeleid door een ervaren zandkunstenaar. Leer de fijne kneepjes van het vak en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je samen met je team de mooiste creaties bouwt.

2. Sloepen Game door de stad (bijv. Amsterdam, Utrecht, Leiden of Alkmaar)
Vaar mee op een spannend avontuur door de schilderachtige grachten van steden zoals Amsterdam, Utrecht, Leiden of Alkmaar met onze interactieve Sloepen Game! Gewapend met iPads met GPS vormen jij en je collega's de bemanning van een privé sloep. Werk samen om de uitdagingen te overwinnen en versla de andere teams in deze opwindende teambuildingsactiviteit met een competitieve twist.

3. Blokkarten langs de kust
Laat de wind door je haren waaien en proef de zilte zeelucht terwijl je met je collega's geniet van een actieve dag blokarten langs de kust! Ervaar de opwinding van het racen over het strand in speciaal ontworpen blokarts en beleef samen een onvergetelijk avontuur.

4. Tuk Tuk Rally door de Biesbosch
Stap aan boord van onze ludieke tuk tuks voor een avontuurlijke GPS-tocht door het prachtige landschap van de Biesbosch! Verken de natuurlijke schoonheid terwijl je samenwerkt met je team om uitdagende opdrachten op aangewezen punten op te lossen. Werk samen om de overwinning te behalen in deze unieke en opwindende teamactiviteit.

5. Escape Box op locatie
Duik in een wereld vol mysterie en spanning met onze Escape Box op locatie! Los samen met je team de meest uitdagende en creatieve puzzels op terwijl je op zoek gaat naar de sleutel tot vrijheid. Deze mobiele escape boxen kunnen overal worden opgezet, waardoor je gegarandeerd een unieke en onvergetelijke ervaring beleeft op de door jou gekozen locatie.

 
CONTACT?
020-345 23 22 of mail@hotelpartner.nl
 
http://www.twitter.com/Hotelpartner
Facebook
Website
 
 
 
Copyright © 2022 Efficient Hotel Partner, All rights reserved.

mail@hotelpartner.nl