PAKKETJE LATEN BEZORGEN?

PAKKETJE LATEN BEZORGEN?
HAPPY DE PEPPY

Bedankt voor de ontzettend leuke reacties op ons inspiratiemagazine! Wij wensen jullie vast veel plezier met het lezen van de nieuwste editie.

CHEERS op nieuwe ideeën!

#samencreatief
ER GAAT OOK WELEENS IETS MIS...
De inhoud van een pakket is niet compleet, lekt of is gebroken. Of het pakket raakt zoek in het distributiecentrum, komt nooit aan… of wordt verkeerd bezorgd. En wat denk je van deze klacht?
De thuiswerklunches waren keurig op tijd bezorgd. Op een na. De klacht werd ingediend en de lunch werd nogmaals bezorgd. Met excuses, so far, so good. Nog een telefoontje volgde. Waar bleef die verdomde lunch? Huh? Weer (dit keer boos) bellen en nogmaals ging een bezorger op pad. Na twee nabezorglunches kwam de aap uit de mouw. Begrijpen doen we het nog steeds niet helemaal, maar een ding is duidelijk: er is iemand die grote honger had en 3 lunches verorberd heeft terwijl de ander zielig zijn eigen boterhammetje uit de diepvries moest ontdooien….
TWEE BIJZONDERE HOTELS AAN HET IJ
HET GROENSTE HOTEL!

Droom weg in het unieke Hotel Jakarta. Wist je dat ze volledig energieneutraal zijn? En dat alles wat hier gebruikt wordt duurzaam is? De prachtige binnentuin is ingericht in samenwerking met Hortus Botanicus en creert een bijzondere sfeer. De kamers bieden een fantastisch panorama uitzicht over de stad. In het restaurant kun je heerlijke Indonesische gerechten bestellen. De Skybar leent zich bij uitstek voor het organiseren van een exclusieve cocktailavond. In de huidige tijd kan je onbezorgd bij Hotel Jakarta verblijven en vergaderen. Ook zij hanteren strikte regels.
EEN THUIS VOOR IEDERE GAST.

Afgelopen week mocht ik (Jacco) een nachtje verblijven in het Lloyd Hotel. Ofschoon ik flink wat gewend ben keek ik mijn ogen uit. Het hotel is gevestigd in een historisch gebouw, het verblijf in dit hotel voelde als een klein geschiedenislesje. Het hotel biedt 1 tot 5 ster kamers aan en dit maakt de mix van gasten, op z’n minst gezegd bijzonder. Het restaurant wordt omgeven door verschillende vergaderzalen die creatief zijn ingericht om de sfeer van het gebout te behouden. In deze unieke tijd ervaarde ik een strikt en veilig coronaprotocol waarbij er toch gezorgd wordt voor een memorabele ervaring.
WAT JE ALTIJD AL HAD WILLEN WETEN?
Wij starten een nieuwe reeks: deze maand over Claudia Konst.
 
Als er iemand is die de wereld verkend heeft dan is het Claudia. Als dochter van ouders die een nogal onrustig bestaan leidden, stond haar wiegje in Nederland maar verhuisde ze als baby naar Australië. Na zes jaar ruilden haar ouders hun kippenfarm in voor een plantenkwekerij in Nederland. In de jaren die volgden ging het gezin iedere zomer voor 2-3 maanden terug Down Under. Claudia en haar zus misten hierdoor jarenlang de eerste twee weken en de laatste twee weken van ieder schooljaar en maakten feitelijk nooit een echte zomer mee want in de zomer is het daar winter.De appel viel niet ver van de boom en genetisch belast met reislust, besloot Claudia haar studie met reizen te combineren en woonde vanaf haar 18e op verschillende plekken in de wereld. Ze sloot af met een wereldreis waarbij ze haar auto als hotelkamer gebruikte. Het contrast van primitief rondreizen door Zuid-Amerika naar een stage in een 5-sterrenhotel in Dubai was groot. Haar studie afgerond en klaar voor een vaste baan besloot Claudia eerst haar ernstig zieke vader te begeleiden naar Moskou. In Rusland zou wellicht nog een hypermoderne behandeling kans bieden op genezing. Inmiddels is, tot haar grote vreugde, haar vader volledig hersteld. Na al die jaren van reizen, trekken en ‘zwerven’ is Claudia tot rust gekomen bij Efficient Hotel Partner. Maar Claudia zou Claudia niet zijn als ze toch het avontuur op zoekt. Ze woont hartje centrum, op het Leidseplein in Amsterdam. Ze is zeer sportief, fietst door weer en wind naar Amstelveen, bezoekt graag festivals (nu dus even niet….) en heeft een vriend. In de wetenschap van haar achtergrond is het niet moeilijk te begrijpen dat ze zich niet snel gek laat maken en uitdagingen niet uit de weg gaat.
TOPPERS VAN DE MAAND! 

De naam zegt het al, bij BLOOMING, kom je volledig tot bloei. De omgeving inspireert de zakelijke bezoeker en prikkelt de creativiteit. Ongeacht het doel, het gezelschap en de wensen omtrent de bijeenkomst is er altijd een passende vergaderruimte bij dit hotel.

 
Lees hier meer over Blooming.

Een absolute aanrader het VAN DER VALK AMSTEL, dichtbij het centrum en toch snel bereikbaar met de auto. Wij werden hartelijk ontvangen tijdens ons locatiebezoek, aan gastvriendelijkheid geen gebrek. Met een enorme diversiteit aan vergaderruimtes en hotelkamers.


Lees hier meer over ons locatiebezoek.
 IENIEMIENIE BROCHURE 
Vrolijk jij je (thuis)bureau op met deze leuke, mini brochure? Speciaal ontworpen als handige reminder, zodat je altijd weet waar wij je te hulp kunnen schieten.


Hebben? Stuur ons een mailtje!
VEILIG VERGADEREN MAG!
Noodzakelijk kwaad of betekenisvolle ontmoeting? Mensen hebben in tegenstelling tot machines behoefte aan betekenisgeving en dat maakt vergaderen in onze samenleving ontzettend belangrijk. De behoefte aan ontmoetingen neemt toe in tijden van onzekerheid. Veilig vergaderen mag!
Wij ondersteunen je graag bij het plannen van je fysieke of digitale vergadering. 
http://www.twitter.com/Hotelpartner
Facebook
Website
 
 
 
Copyright © 2020 Efficient Hotel Partner, All rights reserved.

mail@hotelpartner.nl