Partners

Samen staan we sterker. Bij Efficient Hotel Partner bieden wij met behulp van onze partners een full-service concept.
Wij brengen je graag in contact met:

Schiphol Travel International
Internationale trein- en vliegreizen
https://www.schipholtravel.com/

Schiphol Travel International is een van de grootste en toonaangevende zakenreisbureaus in Nederland. Zij bieden exclusieve dienstverlening, beheersbaar travel management en garanderen de laagste ticketprijzen. Net zoals Efficient Hotel Partner gaat Schiphol Travel International vaak een flinke stap verder dan anderen door haar diensten volledig af te stemmen op de wensen van de zakelijke klanten. STI werkt met vaste accountmanagers die beschikken over minimaal 5 jaar ervaring, de markt kennen en scherp inkopen.Efficient Hotel Partner en Schiphol Travel International hebben een unieke samenwerking opgebouwd en bieden samen ‘best of both worlds’ als preferred partner o.a. voor Delta Lloyd.
                
JP Audio Visueel
De techniek tijdens uw evenement van A tot Z verzorgd.
http://verhuur.jpaudiovisueel.nl/

JP Audio Visueel is dé specialist op het gebied van AV-apparatuur. Zij zijn ‘’De Hotel Leverancier’’ en preferred supplier voor hotels in Nederland. Van standaard apparatuur (beamer, scherm, laptop) tot zeer geavanceerd nieuw materiaal (live beelden vanuit het buitenland). Alles is mogelijk. Net zoals Efficient Hotel Partner blinkt JP Audio Visueel uit in service en snelheid en zijn ze ook nog zeer competitief in hun prijzen. Efficient Hotel Partner en JP Audio Visueel hebben onlangs samen een ‘’very last minute’’ aanvraag voor een klant vlekkeloos uitgevoerd. EHP vond de perfecte locatie en JP Audio Visueel leverde de AV-apparatuur. Samen sterk!
                 
Puur Events
Bijzondere sociale programma’s, unieke teambuilding events, hippe break outs en krachtige trainingen.
https://puurevents.nl/

Puur Events is al jaren een betrouwbare partner van Efficient Hotel Partner. Communicatie van mens tot mens, zonder poeha. Daar houden we van. Puur Events is een landelijk evenementenbureau met durf, ambacht en kwaliteit. Hun visie is beleven, genieten, onthouden. Ook belangrijk: alle evenementen zijn in eigen beheer en zijn maatwerk. Korte lijnen, dus nul misverstanden en maximale kwaliteitsbewaking. Filialen in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam.
                       
HB Housing
Huisvesting voor long stay of expats
https://www.hbhousing.nl

HBhousing is een verhuurmakelaar die met je meedenkt. De kern van de dienstverlening is gericht op het combineren van lokale marktkennis met persoonlijke aandacht, dat is precies waar Efficient Hotel Partner ook goed in is. Wilt u expats huisvesten? Voor enkele dagen, maanden of jaren? HBcorporate verzorgt personeelshuisvesting in Rotterdam, Amsterdam, Brielle en daarbuiten. Hierbij richt HBcorporate zich tot het huisvesten van expats en groepen medewerkers op elk gewenst locatie in Nederland. Voor zowel short en long stay.
A-N Maatwerk
Secretariële ondersteuning, voorafgaand aan, tijdens of na afloop van een evenement, congres of vergadering/
www.anmaatwerk.nl

A-N Maatwerk is een bedrijf gespecialiseerd in office management. Zij kunnen tijdens evenementen de secretariaatswerkzaamheden volledig op zich nemen. Van het maken van badges voor de deelnemers van het evenement, het opstellen van het individuele of groepsprogramma, het notuleren van de vergaderingen, het verzorgen van de tafelschikking bij het diner tot het uitvoeren van allerlei hand- en spandiensten op secretarieel gebied. Net als Efficient Hotel Partner denkt A-N Maatwerk mee met haar klanten en biedt zij secretariële ondersteuning ‘op maat’.  Snel, betrouwbaar, flexibel en zeer accuraat.

              
Suntransfers.com
Betrouwbaar en betaalbaar vervoer vanaf luchthavens
https://www.suntransfers.com/nl/

Sinds de oprichting in 2008 is Suntransfers.com uitgegroeid tot de favoriete Europese luchthaven taxidienst van Europa. Inmiddels bieden ze een uitgebreide selectie diensten en bestemmingen aan, van VIP-stedentransfers tot low cost vakantietaxi’s, vanaf meer dan 500 luchthavens en reisbestemmingen wereldwijd. Net als Efficient Hotel Partner bieden zij geweldige service en klanttevredenheid is onze belangrijkste prioriteit. Ze hebben hun succes vooral te danken aan een geweldig team dat dag en nacht klaar staat en ervoor zorgt dat alle transfers iedere dag met zorg worden uitgevoerd.

 
Busvervoer en touringcars- diverse locale partners
Vervoer bij evenementen en congressen, zakelijk vervoer van personeel, klanten of opdrachtgevers en overig vervoer.