Partners

Samen staan we sterker. Bij Efficient Hotel Partner bieden wij met behulp van onze partners een full-service concept.
Wij brengen je graag in contact met:

Schiphol Travel International
Internationale trein- en vliegreizen
https://www.schipholtravel.com/

Schiphol Travel International is een van de grootste en toonaangevende zakenreisbureaus in Nederland. Zij bieden exclusieve dienstverlening, beheersbaar travel management en garanderen de laagste ticketprijzen. Net zoals Efficient Hotel Partner gaat Schiphol Travel International vaak een flinke stap verder dan anderen door haar diensten volledig af te stemmen op de wensen van de zakelijke klanten. STI werkt met vaste accountmanagers die beschikken over minimaal 5 jaar ervaring, de markt kennen en scherp inkopen.Efficient Hotel Partner en Schiphol Travel International hebben een unieke samenwerking opgebouwd en bieden samen ‘best of both worlds’.
                
JP Audio Visueel
De techniek tijdens uw evenement van A tot Z verzorgd.
http://verhuur.jpaudiovisueel.nl/

JP Audio Visueel is dé specialist op het gebied van AV-apparatuur. Zij zijn ‘’De Hotel Leverancier’’ en preferred supplier voor hotels in Nederland. Van standaard apparatuur (beamer, scherm, laptop) tot zeer geavanceerd nieuw materiaal (live beelden vanuit het buitenland). Alles is mogelijk. Net zoals Efficient Hotel Partner blinkt JP Audio Visueel uit in service en snelheid en zijn ze ook nog zeer competitief in hun prijzen. Efficient Hotel Partner en JP Audio Visueel hebben onlangs samen een ‘’very last minute’’ aanvraag voor een klant vlekkeloos uitgevoerd. EHP vond de perfecte locatie en JP Audio Visueel leverde de AV-apparatuur. Samen sterk!
                 
Puur Events
Bijzondere sociale programma’s, unieke teambuilding events, hippe break outs en krachtige trainingen.
https://puurevents.nl/

Puur Events is al jaren een betrouwbare partner van Efficient Hotel Partner. Communicatie van mens tot mens, zonder poeha. Daar houden we van. Puur Events is een landelijk evenementenbureau met durf, ambacht en kwaliteit. Hun visie is beleven, genieten, onthouden. Ook belangrijk: alle evenementen zijn in eigen beheer en zijn maatwerk. Korte lijnen, dus nul misverstanden en maximale kwaliteitsbewaking. Filialen in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam.
                       
Busvervoer en touringcars- diverse locale partners
Vervoer bij evenementen en congressen, zakelijk vervoer van personeel, klanten of opdrachtgevers en overig vervoer.