STERKER DAN OOIT

STERKER DAN OOIT!


De horeca is een van de zwaarst door de coronacrisis getroffen sectoren. De omzetdaling bij hotels daalde zelfs met 75 procent in het tweede kwartaal, aldus het CBS. 
 
De crisis bracht ons meer dan voldoende ellende om volledig bij de pakken neer te gaan zitten. Maar wat je niet kunt ontlopen kan je beter omhelzen. Dus bundelden we onze krachten en werden sterker dan ooit!
 
Zo restyleden we onze website, bedachten een handige desk-top mini-brochure en ontwikkelde een inspiratiemagazine met 1001 work-at-home-pakketten om thuiswerkers gemotiveerd te houden tijdens hun online-meetings. Het liep storm en nog steeds ontvangen we veel bestellingen. 
 
Gelukkig stromen sinds vorige week de aanvragen weer binnen en hebben we een enthousiaste stagiaire aan ons team toegevoegd om nog meer te kunnen inspelen op de groeiende behoefte aan persoonlijk contact en gedegen advies. Want wist je dat wij de afgelopen twee jaar meer dan 500 locaties (!) aan onze inspectie onderworpen hebben?

EHP BREIDT UIT!
Onze nieuwste aanwinst. 
Emma is een levenslustige vierdejaars studente aan de Stenden Hotelschool die ons team komt versterken. Voor het afronden van haar studie heeft zij Efficient Hotel Partner & Music Meeting Lounge uitgekozen voor haar managementstage. 
Emma is een extravert, sociaal  en creatief persoon, die als geen ander weet hoe de wensen van de klant te realiseren.
VERNIEUWDE WEBSITE


www.efficienthotelpartner.nl

Wij hebben deze zomer niet stil gezeten. Met trots kunnen wij vertellen dat onze website is vernieuwd! Klik hier om als eerste de nieuwe pagina te bezoeken.
COLUMN - MONDKAPJESGEDOE
Wekenlang heeft het ons hoofdbrekens bezorgd: wel of niet met de auto op vakantie naar ons vaste adresje in Zuid-Frankrijk? In het oude normaal kwam het nog niet eens bij mij op om met de auto te gaan. Maar nu. Nu was alles anders. Nu was er die allesoverheersende drang om op vakantie te gaan om tijdelijk afstand te nemen van alle coronaperikelen. Vrijheid te proeven.. Nieuwsgierig? Lees hier de rest van de nieuwste column van Marianne Kuiper.
AMSTERDAM AMERICAN - HARD ROCK HOTEL


Het American Hotel naast het Leidseplein in Amsterdam. Wie kent dit statige hotel nou niet? Iets drinken in hun Café en sterren spotten. Ver voor de komst van allerlei hippe hotels in onze hoofdstad wisten (pop)artiesten hun weg naar dit hotel al massaal te vinden. Optredens in Paradiso of andere muziektempels en dan slapen in dit hotel midden in het hart van Amsterdam. Sinds afgelopen zomer transformeerde American into Hard Rock Hotel en is de grootscheepse renovatie volledig afgerond. Als muziekliefhebbers wisten we niet hoe snel we deze parel moesten bezoeken. En gelukkig, het statige is gebleven en heel slim en subtiel gecombineerd met muziekitems. Mooie kamers met écht leuke details, je kijkt je ogen uit. Overnachten in het Hard Rock Hotel is een belevenis en een feestje voor muziekfanaten. Absoluut een van de leukste hotels in Amsterdam en ook nog betaalbaar!
 
DON'T PANIC, ORGANIZE!
‘Help, er dreigt een klant te bellen’ (lees deze uiterst geestige column) is bij ons NIET van toepassing. Geen stierlijk vervelend keuzemenu ☹, geen wachtrij met ontmoedigende teksten, geen trucjes om het contact af te breken, geen ‘opgewekte’ reclameboodschappen, geen onbeschofte afpoeier-methodes. Niets van dit alles.
 
Wij zijn gewoon, nogal ouderwets, heel goed bereikbaar en vol goede zin.
Tot snel! Jennifer, Jacco, Claudia, Mirna, Marianne, Thomas
& vers aan boord: Emma