TRENDING TOPICS – WEEK 03/2018

Door Jennifer Hohepa-Lam, Efficient Hotel Partner, 19 januari 2018

Trending - Pestana
Afbeelding 1: Pestana Amsterdam Riverside / Bron: Misset Horeca

Pestana Amsterdam Riverside opent de deuren
Na een intensieve (ver)bouwperiode opende Pestana Amsterdam Riverside begin deze maand de deuren voor gasten. Pestana Amsterdam Riverside is het vierde hotel van de Portugese hotelgroep Pestana wat onder het boutiquelabel Collection Hotels valt. Ook is het aangesloten bij Preferred Hotels & Resorts LVX Collection, waar ook Pulitzer bij is aangesloten. Het 125 jaar oude gebouw in Neo-renaissancestijl werd door de beroemde Nederlandse architect Roelof Kuipers ontworpen en diende ooit als het Raadhuis voor de gemeente Nieuwer Amstel waarna het Stadsarchief van Amsterdamse zich er vestigde. De naam van het restaurant dat Peter Lute in het hotel heeft geopend, Arc., verwijst naar de voormalige functie.

Doors Open: Nieuwe co-working en eventlocatie in Den Haag
Afgelopen december is in Den Haag een nieuw concept gestart: de eerste female focused co-working en co-learning space van Nederland, Doors Open. Hier kunnen vrouwelijke ondernemers werkplekken huren, waarmee ze ook maandelijks toegang tot gratis masterclasses en korting op trainingen, workshops en 1-op-1 coaching krijgen. Doors Open heeft ook ruimte voor meetings en events, en maakt daarvoor een uitzondering: mannen mogen ook komen.

Afbeelding 2: Rent24 / Bron: GreaterVenues

Rent24 groeit met extra etage en nieuwe locatie in Amsterdam
Het coworking en coliving concept uit Duitsland, rent24, groeit door en breidt uit in Amsterdam. Na een eerste coworking space op de vijfde verdieping van The Bridge Building, opent in hetzelfde gebouw op de vierde verdieping een extra ruimte van 450 m2. Daarnaast opent het concept in maart 2018 een tweede Amsterdamse vestiging in het monumentale Magna Plaza. Ook op de nieuwe locaties is ruimte voor meetings en events.

 

Deel dit bericht:
WIL JE REAGEREN?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *