TRENDING TOPICS – WEEK 04/2018

Door Jennifer Hohepa-Lam, Efficient Hotel Partner, 26 januari 2017

Trending - Watertoren Assendelft
Afbeelding 1: Watertoren Assendelft / Bron: GreaterVenues

Groeneveld Eten opent in Watertoren Assendelft
De Zaanstreek is een uniek restaurant en evenementenlocatie rijker. Bovenin de Watertoren hebben ondernemers Linda van Brederode en Jeroen Gruijs een nieuwe locatie van Groeneveld Eten geopend. De locatie werd in november door de burgermeester geopend en heeft een uitzicht over de hele Zaanstreek. De Watertoren Assendelft is de oudst bewaard gebleven watertoren in Noord-Holland met een mooi uitzicht op de Zaanstreek. In de Watertoren kan er vergaderd worden en er kunnen product presentaties gegeven worden.

 

Hotel Haarhuis start 100e jaar met verbouwing
Hotel Haarhuis bestaat in 2018 100 jaar. Het Arnhemse hotel start het jubileumjaar met een verbouwing en viert de 100e verjaardag later dit jaar met (oud-)medewerkers. Op de bovenste etage van het hotel komen zes ruime kamers. Vanaf april kunnen gasten in deze comfortabele studio’s voor lange tijd verblijven. Medio april wordt daarnaast restaurant Perron 5 gemoderniseerd en in het najaar krijgen de vergaderzalen, lobby en bar een opfrisbeurt. De buitenkant wordt eveneens aangepakt.

Trending- Raadhuis Maarn
Afbeelding 2: Raadhuis Maarn: Bron: GreaterVenues

Lokale vrienden geven ’t Raadhuis Maarn nieuw leven
Door een gemeentefusie stond het Raadhuis Maarn al lange tijd leeg, maar drie lokale ondernemers zagen in het monumentale pand een nieuwe bestemming: een vergader- en evenementenlocatie. In het souterrain van de nieuwe locatie zit een stel jonge architecten, op de zolder is een expositieruimte van een stichting en op de beletage worden drie sfeervolle ruimten verhuurd als vergaderruimte, evenement en trouwlocatie. Het rijksmonument uit 1925 kenmerkt zich door de karakteristieke uitstraling en richt zich vooral op de kleinere gezelschappen.

 

Motel One opent tweede Nederlandse hotel in Amsterdam
De Duitse hotelketen Motel One opent een tweede Nederlandse hotel, bij het Amsterdamse Waterlooplein. Piet Hein Eek tekende voor het design, waarin vlooienmarkt, upcycling en oude Nederlandse meesters de rode draad vormen. Inspiratie voor het design komt onder andere voort uit de nabijgelegen vlooienmarkt op het Waterlooplein.

Trending - Sandton Eindhoven
Afbeelding 3: Sandton Eindhoven / Bron: Hospitality Management

Sandton Eindhoven Centre vernieuwd
In 2004 was Eindhoven Centre de eerste vestiging van de collectie karakteristieke Sandton hotels op bijzondere locaties. Het centraal gelegen Eindhovense stadshotel met vergaderruimtes staat, na een grondige vernieuwing, model voor de eigentijdse generatie Sandton Hotels. De 75 hotelkamers in Sandton Eindhoven Centre omvatten long stay appartementen, comfortkamers en 26 nieuwe de luxe kamers.

Hotel Wittenberg officieel geopend
Wittenberg is met een feestelijke opening officieel geopend. Gasten kregen een exclusieve tour door het toonaangevende 18e-eeuwse gebouw en de elegante appartementen. Het design aparthotel is er voor de zakelijke reiziger of toerist met een verblijf van een week of langer die is op zoek is naar een thuis van huis. Wittenberg biedt de gasten de uitgebreide service van een boutique hotel en de vrijheid van het verblijf in een eigen appartement. Dit maakt het aparthotel een waardevolle toevoeging en uitstekend alternatief voor hotels en traditionele serviced apartments in Amsterdam.

 

 

Deel dit bericht:
WIL JE REAGEREN?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *