TRENDING TOPICS – WEEK 05/2018

Door Jennifer Hohepa-Lam, Efficient Hotel Partner, 2 februari 2018

Music Meeting Lounge: Nieuwe locatie met een muzikale knipoog
Afgelopen maand opende in Amstelveen officieel de Music Meeting Lounge, een nieuwe vergaderlocatie met een muzikale knipoog naar vervlogen tijden. Het welkomstwoord was op deze bijzondere dag in handen van Gerard Garritsen, vader en managing director van Martin Garrix. De Music Meeting Lounge biedt plaats aan 20-30 personen en beschikt over een creative space (vide), een fijn dakterras en voldoende zitjes waar in alle rust gewerkt kan worden. Deze ambiance, met een muzikale knipoog naar vervlogen tijden, verrast!

Trending - Music Meeting Lounge
Afbeelding 1: Music Meeting Lounge / Bron: Music Meeting Lounge

Compagnietheater benoemd tot Unique Venue of Amsterdam
Dit jaar heeft het Compagnietheater officieel het Unique Venues of Amsterdam keurmerk gekregen. Hiermee voegt Amerpodia de laatste locatie uit haar portfolio toe aan het platform www.uniquevenuesofamsterdam.com. De monumentale panden Rode Hoed, De Nieuwe Liefde en Felix Meritis gingen het Compagnietheater al eerder voor. Een belangrijke voorwaarde om lid te worden van Unique Venues of Amsterdam is een uniek karakter met initieel een andere bestemming dan verhuur voor de evenementenmarkt. Dat het Compagnietheater gehuisvest is in een voormalige kerk, die later dienstdeed als archief voor de Nederlandsche Bank, geeft het pand een bijzondere achtergrond.

Juryleden Nationale Meeting Award bekend
Op maandag 12 maart wordt in Mariënhof in Amersfoort voor de derde keer de Nationale Meeting Award uitgereikt aan de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Maar liefst vijftien juryleden zullen mede bepalen welke locatie per categorie met deze award naar huis zal gaan.

Deel dit bericht:
WIL JE REAGEREN?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *