TRENDING TOPICS – WEEK 09/2018

Door Jennifer Hohepa-Lam, Efficient Hotel Partner, 2 maart 2018

 

Trending - Duinhotel Tien Torens Zoutelande
Afbeelding 1: Duinhotel Tien Torens / Bron: Misset Horeca

Duinhotel Tien Torens: futuristisch hotel in Zoutelande
Het duurzame en futuristische Duinhotel Tien Torens in Zoutelande opende op 1 maart. In het ontwerp van het nieuwe hotel staan luxe en comfort centraal en speelt de natuur een belangrijke rol. Duinhotel Tien Torens is gebouwd in het hoogste duin van Zoutelande, waarbij het met helmgras beplante hotel naadloos overgaat in de duinen zelf. In het hotel zijn negentien recreatieve lodges gerealiseerd.

 

Nieuwe samenwerking Flint en Seats2meet
Flint heeft al geruime tijd uiteenlopende samenwerkingsverbanden met bedrijven die Flint een warm hart toedragen. Deze bedrijven noemen zich ‘Drager van Flint’ en verbinden zich op diverse manieren aan het Amersfoortse theater. Twee maanden geleden heeft Flint een pilot gedaan voor een nieuw concept, getiteld ‘Flex@Flint’. Hierbij is Flint letterlijk open voor mensen om te ontmoeten, te flexwerken en om tegelijkertijd een vleugje cultuur te kunnen opsnuiven. Door de samenwerking die Flint nu is aangegaan met Seats2meet Amersfoort CS is Flex@Flint per 1 maart 2018 officieel een nieuwe en behoorlijk unieke S2M locatie geworden, de vierde in Amersfoort.

Trending - Golden Tulip Zevenbergen
Afbeelding 2: Golden Tulip Zevenbergen / Bron: Misset Horeca

Golden Tulip Zevenbergen: vernieuwde kamers
Golden Tulip Zevenbergen bestaat dit jaar 15 jaar en begint 2018 met een frisse start. De kamers, gangen en vergaderzaal van Golden Tulip Zevenbergen zijn flink onder handen genomen. Zo zijn de standaard kamers voorzien van nieuwe vloerbedekking, gordijnen, fauteuils en behang met afbeeldingen van het Nederlandse landschap. De luxere kamertypes, Junior Suites en Deluxe kamer zijn voorzien van een Nespresso koffiemachine. De vergaderzaal kreeg een nieuwe pvc vloer. Daarnaast zijn alle gangen en trappenhuizen voorzien van een nieuwe vloerbedekking en verf.

.

Nieuwe eventruimte Bergse Bossen
Hotel en Conferentiecentrum Bergse Bossen, gelegen in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug breidt uit met een nieuwe congres- en eventzaal genaamd: ‘The Basement’. De nieuwe zaal vormt een goede aanvulling op het reeds bestaande aanbod van zalen en het Grand Café van Hotel Bergse Bossen. De mooie strakke, multifunctionele ruimte met stoere industriële uitstraling en eigen bar heeft alle ingrediënten voor een geslaagd evenement. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een spetterend feest of een combinatie hiervan.

Trending - Bergse Bossen
Afbeelding 3: Bergse Bossen / Bron: events.nl

 

Deel dit bericht:
WIL JE REAGEREN?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *