TRENDING TOPICS – WEEK 51/2017

Door Jennifer Hohepa-Lam, Efficient Hotel Partner, 21 december 2017

Trending - Cityden Amstelveen
Afbeelding 1: Cityden AMS / Bron: MissetHoreca

Hotel Cityden AMS opent in 2018 deuren in Amstelveen
Cityden Hotel Apartments heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met eigenaar Yisheng Development voor de exploitatie van een appartementenhotel onder de naam ‘Cityden AMS’ in nieuwbouwontwikkeling ‘The City Garden’ in het centrum van Amstelveen. Cityden AMS opent in het derde kwartaal van 2018. Cityden richt zich vooral op zakelijke reizigers die voorkeur hebben voor het ‘thuisgevoel’ van een appartement met alle faciliteiten en services van een hooggekwalificeerd hotel. De nieuwe locatie Cityden AMS, aan de voet van de Stadstuinen en het winkelcentrum Stadshart in Amstelveen, omvat circa 6.000 vierkante meter en telt 89 hotelappartementen.

Fletcher krijgt hotel in Emmen tegenover Wildlands
Fletcher krijgt een hotel aan het Raadhuisplein in Emmen, schuin tegenover Wildlands Adventure Zoo. Het hotel wordt onderdeel van een project dat ook Café het Postkantoor omvat en kantoorruimte. Het project is in handen van projectontwikkelaar Peter van Dijk. Van Dijk heeft de hotelplannen bevestigd tegenover regionale media. Van Dijk verhuurt het hotel met 88 kamers aan Fletcher. Behalve de 88 kamers komt er onder meer een groot restaurant van duizend vierkante meter, waarin ook de lobby en receptie zijn ondergebracht.

Trending - Carlton President
Afbeelding 2: Carlton President / Bron: GreaterVenues

Eerste foto’s vernieuwing Carlton President Utrecht
Het Carlton President in Utrecht zit midden in een grote transformatie. De eerste fase, waarbij 115 hotelkamers zijn voorzien van een gloednieuw interieur, is inmiddels voltooid. In de volgende fase worden ook de 9 multifunctionele vergaderzalen en de complete begane grond vernieuwd. De transformatie van het hotel is medio 2018 voltooid. Het viersterrenhotel wil haar gasten inspireren en verrassen, en dat idee is doorgevoerd in het nieuwe design. In de hotelkamers is bijvoorbeeld een unieke combinatie van kleuren en materialen gebruikt waardoor er veel ruimte is om te werken en voor ontspanning.


World Forum The Hague viert heropening na renovatie

Na een jarenlange renovatie en een investering van ruim 28 miljoen euro is de Haagse congres- en eventlocatie weer toekomstbestendig, én is de locatienaam uitgebreid met ‘The Hague’. Met onder andere een nieuwe expo zaal van 3.500 vierkante meter en dankzij andere innovatieve ontwikkelingen is World Forum The Hague nu klaar om nog grotere (inter-)nationale evenementen te hosten.

Trending - Hampshire Groningen
Afbeelding 3: Kerstkamer Hampshire / Bron: Hospitality Management

Speciale ‘Kerstkamer’ in Gronings hotel
Hampshire Hotel – Groningen Centre heeft dit jaar een hotelkamer helemaal in de kerstsfeer gebracht! Dit deed het hotel speciaal voor gasten die in een hotel moeten overnachten vanwege hun werk en daardoor thuis niet van de kerstsfeer kunnen genieten. Maar ook voor gasten die het gewoon leuk vinden om in een ‘Kerstkamer‘ te overnachten om zo een optimaal kerstgevoel te hebben.  Het hotel beschikt over 77 comfortabele hotelkamers en 6 volledig ingerichte appartementen.  Door de ideale ligging van het hotel, net binnen de stadsgrachten en op slechts 10 minuten loopafstand van het Centraal Station en het Groninger Museum, is dit de perfecte plek voor een bezoek aan Groningen.

Nieuw bij Meetables: Zocherlounge, het huis van de verhalen in Bloemendaal
Per 1-1-2018 heeft Meetables er weer een mooie plek bij. Een unieke vergaderlocatie waar kunst en business elkaar ontmoeten in een ongedwongen ambiance. Aan de rand van de duinen tussen Bloemendaal en Haarlem, op 20 minuten van Amsterdam, staat een gerestaureerd monumentale kerkgebouw uit 1852. Het kerkgebouw gelegen in park Brederode, was onderdeel van het voormalig Provinciaal Ziekenhuis Bloemendaal, waarin Zocherlounge is gevestigd. Gedurende het jaar vinden er diverse exposities plaats in de grote vergaderruimte. Prettig is dat de Zocherlounge alleen exclusief wordt verhuurd. Afhankelijk van de wensen kun je gebruik maken van de Zocherlounge zaal (tot 40p), de Orgelkamer op de 1e verdieping (2-12p), of de volledige locatie. Ook is er een groot terras van ong. 80m2.

Trending - Zocherlounge
Afbeelding 4: Zocherlounge / Bron: Meetables
Deel dit bericht:
WIL JE REAGEREN?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *