VERGADERLOCATIE NODIG?

Ja!   Ik wil offertes ontvangen voor een vergaderlocatie via EHP Online

Surf je al urenlang over het web, op zoek naar dé locatie voor een vergadering, training of zakelijke bijeenkomst? Neem een kop koffie, leun lekker achterover en schakel ons in. Efficient Hotel Partner regelt gratis een vergaderlocatie die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Hoe klein of hoe groot de groep ook is, maatwerk daar zijn we sterk in! We kennen het aanbod in Nederland als geen ander en bezoeken regelmatig (nieuwe) vergaderlocaties.

Wat ook een groot voordeel is: bij ons betaal je veelal minder dan wanneer je de vergaderlocatie zelf boekt. Je profiteert namelijk van de afspraken die Efficient Hotel Partner met de diverse hotels en locaties gemaakt heeft. Dus mail of pak de telefoon en voor je het weet, ligt er niet één voorstel, maar meerdere verrassende suggesties op je bureau, allen voorzien van zeer duidelijke prijskaartjes. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen!

We zijn al jaren gewend om onze klanten persoonlijk te helpen maar we gaan ook mee met de online ontwikkeling. Onze boekingstool EHP Online combineert het gemak van online boeken met de mogelijkheid om advies te krijgen. Jouw aanvraag komt direct in ons reserveringssysteem. Je ontvangt supersnel een aantal offertes. Je maakt vervolgens je keuze en accordeert online. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Ja!   Ik wil offertes ontvangen voor een vergaderlocatie via EHP Online