'VOOR JOU GEEN WOLKJE AAN DE LUCHT'

VOOR JOU: geen wolkje aan de lucht als je EHP inschakelt
VOOR JOU: een column om alvast in vakantiestemming te komen….
(met een onderwerp waarvan we hopen dat het je niet overkomt)
De vlucht is gecanceld. Zeg maar dag met je handje. De oorzaak? De top 3 bestaat uit technische mankementen, stakingen of (onverwachte) onstuimige weersomstandigheden. Het is meestal niet duidelijk wanneer het vliegtuig alsnog vertrekt, überhaupt nog vertrekt.......

Lees hier verder!
VOOR JOU: onze nieuwe ster Puck

Hi, ik ben Puck!
Na ruim 3,5 jaar andere sectoren ontdekt te hebben, begon mijn hospitality-hart weer onherroepelijk te kloppen. Gelukkig maak ik sinds april deel uit van het team van Efficient Hotel Partner, waar mijn passie voor gastvrijheid weer volledig tot zijn recht komt. Van hotelovernachtingen tot 3-daagse evenementen met alles erop en eraan bij unieke locaties in binnen- en buitenland, ik help je graag de perfecte match te vinden!

Tot snel!

VOOR JOU: oh oh Den Haag 
Wat een energieke dag was dit! Denise en Iris bezochten afgelopen maand diverse locaties in het verrassende Den Haag en wij vertellen jou graag hoe dit ze is vergaan.

Ze begonnen bij Het Nutshuis, een inspirerende plek met een prachtige tuin en een kas voor kruiden van Café Soof. Aanrader!
Nabij Paleis Noordeinde bezochten ze The Conference Club, een high-end vergaderlocatie met een luxe woonkamer, lichte vergaderruimte, en groene tuin, ideaal voor exclusieve sessies.
Vervolgens verkenden ze Bleyenberg Den Haag, ideaal voor vergaderingen, trainingen of bedrijfsborrels. Tussendoor kun je er leuke spelletjes spelen zoals vier op een rij of sjoelen, en de dag afsluiten bij de rooftopbar met een geweldig uitzicht.
Daarna was At The Binck in de oude Caballero fabriek aan de beurt. Met 11 vergaderzalen en de grote Laurenszaal is dit de ideale plek voor congressen en bijeenkomsten.

Tot slot reden Iris en Denise naar Knus Delft in het recreatiegebied Delftse Hout. Deze knusse locatie biedt een privé terras en een zaal voor vergaderingen, trainingen en bedrijfsborrels. Wil je vergaderen aan het water en in de natuur? Dan is dit de plek voor jou!

Deze dag vol inspiratie laat zien dat Den Haag en omgeving talloze geweldige locaties biedt voor elke gelegenheid.

Nieuwsgierig geworden?
Contacteer ons!
VOOR JOU: EHP goes International!
Begin mei was het zover: IMEX 2024! Vanuit ons kantoor in Amstelveen vertrokken Iris en Renée van EHP vol enthousiasme naar de beurs in Frankfurt. Hun missie? Nieuwe locaties ontdekken, inspiratie opdoen en deelnemen aan lezingen en presentaties over de nieuwste trends in de evenementenindustrie. En wat een succes was het!

Na 28 afspraken en het bijwonen van 10 inspirerende presentaties, zijn Iris en Renée weer volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Ze brachten waardevolle inzichten en frisse ideeën mee terug, klaar om deze toe te passen in onze toekomstige projecten.

De eerste dag van de beurs werd in stijl afgesloten op het prachtige dakterras van NHOW Frankfurt. Hier werden zij meegenomen op een culinaire reis door de smaken van de wereld. Het team van chef-koks, onder leiding van de Michelin-ervaren chef Chris Naylor, zorgde voor een ware traktatie voor de zintuigen. Het was genieten van creatieve cocktails, livemuziek en een levendige sfeer, wat de perfecte afsluiting was van een inspirerende dag.

Met een hoofd vol nieuwe ideeën en een netwerk van nieuwe contacten zijn we inmiddels weer terug in Amstelveen. We kijken ernaar uit om al deze kennis en connecties in te zetten in onze toekomstige evenementen en aanvragen. IMEX 2024 heeft ons opnieuw laten zien hoe dynamisch de evenementenindustrie is, en wij zijn klaar om deze energie mee te nemen in ons werk.
MORE BEACH, LESS WORRIES!