WAT KUNNNEN WIJ NU VOOR JOU BETEKENEN

WAT KUNNEN WIJ  VOOR JOU BETEKENEN? 
  • Hotels reserveren die nog wél open zijn
  • Videobelborrels organiseren, een fantastisch alternatief!
  • Live stream bijeenkomsten organiseren vanaf 30 personen
  • Surprisepakketten verzorgen voor jubilarissen en andere feestvarkens
  • Vergadering in ‘corona’-opstelling (max. 8 personen) verzorgen in onze eigen Music Meeting Lounge
  • Virtuele kennismaking – de voordelen van onze hospitality service
  • Virtuele rondleiding in de Music Meeting Lounge
  • Inspiratiesessies over toekomstige bijeenkomsten en evenementen
VIRTUEEL SAMENZIJN
Mis jij je collega's ook nu we met z'n allen moeten thuiswerken?
In deze barre tijden hebben wij gezien dat er behoefte is aan samenzijn via diverse platforms en interactieve sessies. Vorige week donderdag hebben wij de eerste virtuele borrel mogen organiseren voor één van onze preferred partners en dat is in de smaak gevallen! We willen dit nu ook graag onder de aandacht brengen en hebben een aantal leuke opties waarmee wij jou en jouw collega's kunnen verrassen. Nieuwsgierig? Neem direct contact met ons op! Download hier de flyer met borrel -en cadeaupakketten. 
FENOMEEN LIVE STREAM
Hoe communiceren we op grote schaal?
Veel mensen werken vanuit huis. In deze periode is er juist behoefte aan veel informatie of zijn er updates te delen met klanten of collega’s. Tot 30 personen lukt dit goed met videoconference tools zoals bijvoorbeeld Skype, Teams of Zoom. Maar wat als er tegelijkertijd 50, 100, 1000 of nog meer personen moeten worden bereikt? Ook hier kan Effiicient Hotel Partner in ondersteunen. Neem gerust contact met ons op zodat wij dit verder voor je kunnen uitwerken. 
DAGBOEK MARIANNE
Net als vele anderen in de branche heeft  Marianne Kuiper geen idee wat haar de komende tijd te wachten staat. Efficient Hotel Partner verwerkt meer annuleringen dan reserveringen en de Music Meeting Lounge staat de komende weken leeg. Maar Marianne houdt zeker niet op met schrijven. De komende weken houdt zij ons een blog bij (uiteraard met vleugje humor) over wat er nu gebeurt in haar bedrijven en in haar persoonlijk leven. Lees hier week 1 en week 2.
KHN VS BOOKING.COM
KHN eist nu solidariteit van boekingplatforms! #samenstaanwesterk 
Boekingssite-monopolisten laten hoteliers keihard vallen in corona crisistijd
Lees hier het hele artikel. 

                      

Daaropvolgend heeft Booking.com- topman laten weten niet voor de kerstman te willen spelen. Duidelijke woorden van Booking-topman Glenn Fogel in het NRC Handelsblad: hij gaat de commissie voor hotels niet verlagen. ‘We verplichten niemand onze site te gebruiken. Je zegt: verlaag commissies. Ik heb een ander idee: verlaag je prijzen.’ Fogel zegt niet zomaar voor de Kerstman te kunnen spelen, tegenover de 6,3 miljard dollar aan cash heeft het bedrijf immers ook 7,6 miljard dollar aan schulden. De topman, die afziet van salaris tijdens deze crisis, zegt dat werknemers de eerste prioriteit zijn voor Booking.