WE ZIJN ER BIJNA

ZO GAUW ER ÉÉN DE KOP OPSTEEKT,
WORDT HIJ UITGESTOKEN!
ASPERGEPAKKET

Het aspergeseizoen is begonnen, het witte goud schiet inmiddels volop uit de grond. Bij ons bestel je dagverse Limburgse asperges met handige handleiding en bijpassende wijn. De boxen worden door heel Nederland bezorgd.

PICKNICKPAKKET

Ga samen eropuit met de 100 populairste wandelroutes van Nederland en een goed gevulde rugzak! Inclusief een fit kaartspel met verschillende outdoor opdrachten. 

WE ZIJN ER BIJNA...!
Van ONLINE naar OFFLINE, er komt een inhaalslag aan!
De overheid heeft het nieuwe openingsplan gepresenteerd en wij hebben een routekaart in elkaar gezet met de belangrijkste wijzigingen voor offline evenementen.

⭐ 18 mei 
Musea, sportscholen en doorstroomlocaties gaan buiten open en organisaties mogen toegangstesten verplichten voor evenementen.

 ⭐ 2 juni 
Horeca, culturele instellingen en doorstroomlocaties gaan ook binnen open.

 ⭐ 23 juni 
Overige horeca mag open en evenementen zijn toegestaan.

Wil je zeker zijn dat jouw evenement volgens alle richtlijnen wordt georganiseerd? Neem contact met ons op en wij adviseren je met veel plezier!
'LIVE' BUITEN VERGADEREN!


KENNISMAKEN OF BIJPRATEN? LET'S MEET!

We maken graag kennis met je of praten je even bij. Inmiddels werken de meeste van ons al een tijdje thuis. Dat betekent ook dat wij elkaar minder frequent gezien of gesproken hebben. 

Virtuele kennismaking of live bijpraten?
Bij ons op kantoor is er voldoende ruimte en met onze nieuwste aanwinst ook nog eens 
voldoende zuurstof! 

Stuur ons jouw gewenste datum en tijdstip toe. Past dit ook in onze agenda? Dan sturen wij je meteen de bevestiging voor onze afspraak toe.

 
http://www.twitter.com/Hotelpartner
Facebook
Website
 
 
 
Copyright © 2021 Efficient Hotel Partner, All rights reserved.

mail@hotelpartner.nl