WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn vakfanaten die een gat in de lucht springen als de telefoon gaat en onze kennis graag inzetten om voor jou de allerbeste deal te sluiten.

MARIANNE KUIPER     MARIANNE@HOTELPARTNER.NL

Marianne Kuiper

Marianne leerde van Joop Braakhekke de fijne kneepjes van het vak en weet als geen ander hoe de juiste dienstverlening een bedrijf succesvol maakt. Na een carrière bij de Bilderberg Groep, richtte zij Efficient Hotel Partner op. Al 20 jaar leidt zij haar bedrijf met hart en ziel. Als eigenaar is zij verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering. Marianne heeft een groot talent voor schrijven. Als kind al won ze met haar verhalen schrijfwedstrijden. Haar sinterklaasgedichten zijn altijd goed voor lachsalvo’s en de vaak scherpe teksten van de nieuwsbrieven en blogs roepen vaak veel positieve reacties op. Een eigen column waarin ze het wel en wee van de dienstverlening verwerkt staat zeker op haar wensenlijstje. Net als deelname aan Expeditie Robinson, maar dan met een kist vol heerlijk eten.

Favoriete quote  : Turn pain into power!
Favoriete klant   : De tevreden klant die EHP promoot.
Ligt wakker van : Dat ze wakker ligt.
LinkedIn              : Marianne Kuiper

JENNIFER LAM     JENNIFER@HOTELPARTNER.NL

Jennifer LamJennifer is wat je noemt veelzijdig! Ze is gespecialiseerd in complexe (congres)boekingen en boekingen in het buitenland. Daarnaast is ze een kei op het gebied van office management en is ze inmiddels ook bestempeld als ‘chef technische dienst’. Een heldin met computerprogramma’s en een echte probleem oplosser. Ze werkt ontzettend snel, gestructureerd en accuraat. Jennifer bezoekt geregeld nieuwe locaties, zodat ons aanbod altijd verrassend is. Ze heeft Hospitality Management gestudeerd aan de Hotelschool in Den Haag en Event Management in Sydney. Na deze studie in Australië heeft ze werkervaring opgedaan op het gebied van banquet operations en sales. Eenmaal terug in Nederland zocht ze een nieuwe uitdaging en vond deze bij EHP waar ze haar plek gevonden heeft en is bij ons in dienst sinds januari 2016. Dat reislustige zit haar nog altijd in het bloed. Op haar bucket-list staat op nummer 1 Carnaval in Rio de Janeiro.

Favoriete quote  : Als er een schaap over de dam is, volgen er meer! 
Favoriete klant   : De klant die zijn wensenlijstje op orde heeft, maar nog wel ruimte geeft voor ideeën. 
Ligt wakker van : Een tornado aan gedachtes
LinkedIn              : Jennifer Lam

JACCO VERSCHOOR       JACCO@HOTELPARTNER.NL

Jacco VerschoorDe hospitality industry kent Jacco van binnen en buiten en past hem als een jasje! Gastheerschap, flexibiliteit en toewijding zijn de eigenschappen die Jacco het beste omschrijven. Daarnaast houdt Jacco van netwerken en continu de nieuwste plekjes te ontdekken. Na een de opleiding International Hotel en Hospitality Management is hij gaan werken in het familiebedrijf. Gedurende zijn werkzame periode heeft Jacco zich ontwikkeld als een duizendpoot met veel ondernemende ambities. Hij gaat door het vuur voor zijn opdrachtgevers en “nee” komt bij Jacco dan ook niet voor in zijn woordenboek. En zijn bucketlist? Bovenaan staat een avontuurlijke roadtrip naar The Gambia.

Favoriete quote  : Haal uit het leven wat er inzit en geniet van alles wat je doet!
Favoriete klant   : Die klant die gelukkig wordt van mijn inzet en creativiteit.
Ligt wakker van : Ik lig nooit wakker
LinkedIn              : Jacco Verschoor

MIEKE VAN MIDDELKOOP      MIEKE@HOTELPARTNER.NL

Mieke van MiddelkoopDe combinatie van werken in het 5-sterren segment (Hotel Okura, Hotel de L’Europe) én in de rauwe-industriële creatieve setting van de evenementenbranche (De Westerliefde) hebben Mieke een geweldige dosis ervaring gebracht. Die ervaring in combinatie met haar eigenschap ‘thinking out of the box’ maakt haar tot de ideale en enthousiaste meeting & event planner die van alle markten thuis is. Haar hobby’s zijn koken of lekker uit eten gaan zodat er voor haar gekookt wordt.

Favoriete quote  : ‘Look like a girl, act like a lady, think like a man, work like a boss’
Favoriete klant   : De zakelijke klant
Ligt wakker van : Onweer en regen
LinkedIn              : Mieke van Middelkoop

MIRNA VAN VLIET     ACCOUNTING@HOTELPARTNER.NL

Mirna van VlietMirna is de rust zelve. Zij kan urenlang administratie verwerken en zich 100% focussen op uitpluiswerk. De eerste elf jaren van Efficient Hotel Partner was Mirna een van de drie partners. Na een intermezzo kwam zij medio 2015 weer terug om de administratie te herstructureren. Van moeilijke klussen wordt ze niet warm of koud maar bijt zich daarin net zolang vast totdat ze de oplossing gevonden heeft. In haar vrije tijd gaat ze het liefst op reis, kookt supergezonde maaltijden of maakt een lange wandeling over de hei in het Gooi waar zij woont met man en twee zonen.

Favoriete quote  : Always look at the bright side of life
Favoriete klant   : De klant die snel betaald
Ligt wakker van : De klant die niet (snel) betaald
LinkedIn               : Mirna van Vliet

THOMAS VAN DRIEL     ACCOUNTING@HOTELPARTNER.NL

Thomas van DrielAls student Data Science & Marketing Analytics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam wellicht een vreemde eend in de bijt, maar Thomas is sinds medio 2019 verantwoordelijk voor delen van de financiële administratie van EHP. Hij heeft als doel om de vele informatie binnen EHP op een (nog) nuttigere en efficiëntere manier te kunnen gebruiken. Naast het werk bij EHP en zijn studie, gaat Thomas het liefst 3 keer per jaar op wintersport en houdt hij van voetbal en tennis.

Favoriete quote  : “Personally I’m always ready to learn, although I do not always like being taught.” – Winston Churchill
Favoriete klant   : De leverancier met de meest complete facturen
Ligt wakker van : Het boeken van de volgende wintersport bestemming
LinkedIn               : Thomas van Driel