WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn vakfanaten die een gat in de lucht springen als de telefoon gaat en onze kennis graag inzetten om voor jou de allerbeste deal te sluiten.

Marianne Kuiper     marianne@hotelpartner.nl

Marianne leerde van Joop Braakhekke de fijne kneepjes van het vak en weet als geen ander hoe de juiste dienstverlening een bedrijf succesvol maakt. Na een carrière bij de Bilderberg Groep, richtte zij Efficient Hotel Partner op. Al 18 jaar leidt zij haar bedrijf met hart en ziel. Als eigenaar is zij verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering. Marianne heeft een groot talent voor schrijven. Als kind al won ze met haar verhalen schrijfwedstrijden. Haar sinterklaasgedichten zijn altijd goed voor lachsalvo’s en de vaak scherpe teksten van de nieuwsbrieven en blogs roepen vaak veel positieve reacties op. Een eigen column waarin ze het wel en wee van de dienstverlening verwerkt staat zeker op haar wensenlijstje. Net als deelname aan Expeditie Robinson, maar dan met een kist vol heerlijk eten.

Favoriete quote  : Turn pain into power!
Favoriete klant   : De tevreden klant die EHP promoot.
Ligt wakker van : Dat ze wakker ligt.
LinkedIn              : Marianne Kuiper 

Jennifer Lam     jennifer@hotelpartner.nl

Jennifer is wat je noemt veelzijdig! Ze is een kei op het gebied van sociale media, een heldin met computerprogramma’s en een echte netwerker. Jennifer bezoekt geregeld nieuwe locaties, zodat ons aanbod altijd verrassend is. Ze heeft Hospitality Management gestudeerd in Den Haag en Event Management in Sydney. Na deze studie in Australië heeft ze werkervaring opgedaan op het gebied van operations en sales. Eenmaal terug in Nederland zocht ze een nieuwe uitdaging en vond deze bij EHP waar ze haar plek gevonden heeft! Dat reislustige zit haar nog altijd in het bloed. Op haar bucket-list staat op nummer 1 Carnaval in Rio de Janeiro.

Favoriete quote  : Als er een schaap over de dam is, volgen er meer!
Favoriete klant   : De klant die zijn wensenlijstje op orde heeft, maar nog wel ruimte geeft voor ideeën. 
Ligt wakker van : Een tornado aan gedachtes
LinkedIn              : Jennifer Lam

Yvonne van Iterson     yvonne@hotelpartner.nl

Yvonne is een enthousiaste netwerker, die geniet van alle goede dingen in het leven. Bij AkzoNobel kwam zij erachter dat de organisatie van evenementen en creativiteit haar meest sterke punten zijn. In de 5 jaar dat zij daar heeft gewerkt was ze verantwoordelijk voor het van A-Z organiseren van evenementen en bijeenkomsten. Na een aantal jaar als operationeel leidinggevende bij RAI Amsterdam, is ze afgelopen september bij EHP gestart om zich meer te focussen op allround meeting & event planning. Daarnaast heeft ze een grote passie voor sport, fashion en muziek en besteed ze haar vrije tijd ook graag aan het ontdekken van nieuwe locaties met haar vrienden.

Favoriete quote  : “Life is a story, make yours the best seller”
Favoriete klant   : De tevreden klant, waarbij je lekker jezelf kunt zijn en die open staat voor onze expertise.
Ligt wakker van : Creatieve ideeën die binnen schieten op het moment dat je in je bed ligt en je meteen moet noteren, omdat ze anders weer verdwenen zijn.
LinkedIn              : Yvonne van Iterson

Petra Andre     sales@hotelpartner.nl

Door de wol geverfd, dat is Petra. Slim en ervaren. Een echt mensen- mens. Door haar oprechtheid en perfect luisterend oor weet ze precies hoe ze de nieuwe klant op zijn of haar wenken kan bedienen en aan ons kan binden. Dat is geen trucje, maar een gave! Petra heeft een gigantisch netwerk en doet eigenlijk 24/7 aan sales. Je kent het wel, zo’n type dat zelfs op vakantie een stapel visitekaartjes meeneemt, je weet maar nooit wie je tegenkomt! Naast haar liefde voor mensen, houdt ze ook van dieren. Petra droomt namelijk van een hond of meer huisdieren.

Favoriete quote  : Wie goed doet, wie goed ontmoet.
Favoriete klant   : De nieuwe klant 🙂
Ligt wakker van : Haar puberdochter die te laat thuis komt.
LinkedIn              : Petra Andre

Kemal Trbovic     eventplanner@hotelpartner.nl

Sportief, enthousiast en passievol zijn de begrippen die Kemal omschrijven. Hij studeert dit jaar af van de opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs aan de Hogeschool Inholland in Rotterdam. In de afgelopen jaren heeft hij naast de reguliere lessen veel ervaring opgedaan in diverse branches binnen de toeristische en recreatieve sector. In september 2018 is hij begonnen aan een nieuw avontuur bij EHP en kijkt er naar uit om zijn horizon te verbreden.

 Favoriete quote   : Hard Work Pays Off
Favoriete klant    : De zakelijke klant met een informeel randje.
Ligt wakker van  : Netflix en spierpijn
LinkedIn               : Kemal Trbovic 

Mirna van Driel     accounting@hotelpartner.nl

LinkedIn               : Mirna van Driel